Reisadvies

Bucketlist liveaboard aanbiedingen!

Wat staat er op jouw duikbucketlist? Ga je voor encounters met enorme scholen haaien? Duiken in het wrakken paradijs van de Bikini Atoll? Of ga je toch voor het snorkelen met bultrug walvissen?

De keuze is reuze en daardoor niet gemakkelijk. Wat dacht je van een van de meest spectaculaire duikbestemingen ter wereld, Palau? Van wrakken tot aan verbazingwekkende koraalriffen, kloven, drop offs en encounters met haaien en mantas! En niet een of twee, maar iedere duik hier is een unieke ervaring waar je, je hele leven over na zult praten! Bikini Atoll staat ongetwijfeld op de eerste plaats van het verlanglijstje van de fanatieke wrakduikers. En niet om een hele gekke reden: nergens anders ter wereld vind je zon unieke verzameling van historische oorlogsschepen. Of stap jij aan boord van de Turks en Caicos Aggressor II (een van de weinige boten die tijdens het paring en broedseizoen van de walvissen naar Silver Banks mag varen) en geniet je van fantastische trips om te snorkelen met bultrug walvissen. Dit is zeker een once in a lifetime ervaring om nooit te vergeten!

Met meer dan 25 bestemmingen in ons aanbod, van gezellig en eenvoudig tot ruim en luxe, is er voor ieder wat wils. Zo stap je altijd aan boord van een comfortabele boot, spot je tijdens de cruise buitengewone onderwateractiviteiten, ga je mee op expeditie of worden er meerdere bestemmingen gecombineerd. En dat allemaal voor zeer aantrekkelijke prijzen met ANVR, SGR en de dekking van het calamiteitenfonds!

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots