Reisadvies

Malediven liveaboard aanbiedingen!

Net als elke jaar staan er voor 2022 & 2023 weer enkele mega-voordelige liveaboard trips op de planning. Exclusief bij Diving World boek je zo’n speciale cruise met Emperor Divers naar de mooiste duikstekken van de Malediven!

Verblijf op basis van volpension op de luxe Emperor Serenity, Leo of Voyager en geniet van drie tot vier duiken per dag én gratis Nitrox. Pelagic Magic en Best of Maldives trips worden ook met de intieme Emperor Atoll gevaren. Onderwater ontdek je onder andere schitterende pinakels en verschillende manta poetsstations en snorkel je misschien wel met walvishaaien! Tussen het duiken door relax je op één van de heerlijke zonnedekken.


- Complete Malediven liveaboard & vlucht vakantiepakketten vanaf € 1950 pp

- 11 dagen liveaboards met kortingen tot € 620 pp

- 15 KG gratis duikbagage met Etihad Airways & Diving World!

- Exclusief te boeken bij Diving World!


Diving World Corona Garanties

Droom jij - net zoals wij - van je volgende duikvakantie? Maak je geen zorgen! Diving World heeft voor al haar bestemmingen, de Corona Garantiesmet onze zekerheden voor, tijdens en na je vakantie!

- Corona geldteruggarantie

- Repatriëringsgarantie

- Beste prijs garantie

- ANVR, SGR & Calamiteitenfonds garanties

- Speciale dekking voor duikclubs & bedrijven

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots