Reisadvies

Malediven

Spot manta’s, walvishaaien en koraalformaties rond de atollen van de Malediven

Duikvakantie Malediven

Klik hier voor het Malediven liveaboard vertrekschema

De eilandjes van de Malediven zijn één groot tropisch onderwaterparadijs. De watertemperatuur van minimaal 23 °C en de kristalheldere zee helpen hier aan mee. Of je nu duikt vanaf een liveaboard, een lokale dhoni of alleen het huisrif bezoekt, onder water is het overal even spectaculair. Tijdens een duik spot je onder andere enorme koraalformaties, gekleurde vissen en grote zeedieren. Zo komen toevallige ontmoetingen met walvishaaien en gracieuze manta’s vaak voor en worden er regelmatig grijze rifhaaien en witpuntrifhaaien gezien.

Gratis duikbagage met Etihad! Exclusief bij Diving World geniet je van 15KG EXTRA gratis duikbagage t.w.v. €450 pp! (uitsluitend voor nieuwe boekingen.)

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots