Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Malediven

Duikvakantie Malediven: De Malediven liggen midden in de Indische Oceaan. Binnen de 26 koraal atollen liggen 1190 sprookjesachtige eilanden, die per directe vlucht vanaf Amsterdam, DŁsseldorf en Brussel te bereiken zijn. Prachtige eilanden, witte stranden, palmbomen en een fantastische zee wachten op u!

De 119 bewoonde koraaleilanden liggen rond de centrale atol waarop de hoofdstad Male ligt. Diving World heeft gekozen voor een aantal eilandbestemmingen en liveaboards boten met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het spreekt vanzelf dat wij daarbij gekozen hebben voor duikmogelijkheden van topklasse. De meeste bestemmingen zijn niet te koop bij andere Nederlandse touroperators; dit komt voort uit onze filosofie de beste arrangementen te willen bieden en niet de gemakkelijkste.

De Malediven bestaan ongeveer 60 miljoen jaar en de atollen liggen verspreid over ca. 1,5 miljoen vierkante km. De dagelijkse zon, de heerlijke stranden en de eerste klas faciliteiten voor de toerist zorgen voor de reputatie van `s werelds beste zonvakantiebestemming.

Omdat 99 % van de Malediven onder het waterpeil van de Indische Oceaan ligt, hoort het bij de beste duikbestemmingen ter wereld. De door ons gekozen resorts hebben uitstekende duikfaciliteiten en ongekend mooie duikplekken. Omdat de watertemperatuur nooit onder de 23į komt en het zicht kristalhelder is, wanen de duikers zich in een tropisch onderwaterparadijs.

De schoonheid van wat zich onder water bevindt is hier niet in woorden uit te drukken, of u nu duikt vanaf een liveaboard boot, een "dhoni" (lokale boot) of alleen maar het huisrif bezoekt. Er zijn enorme zachte koraal formaties, vissen met alle kleuren van de regenboog, maar er is bovenal een kans dat er een ontmoeting plaatsvindt met de reusachtige bezoekers waarvoor de zee rond de Malediven zo bekend is. "Toevallige" ontmoetingen met walvishaaien en de gracieuze manta`s komen vaker voor dan u denkt. Grijze en witpuntrifhaaien komen regelmatig voor net als de vele andere soorten bezoekers van het rif.

Alle duikcentra waarmee Diving World samenwerkt hebben 5 sterren en/of de onderscheiding Gold Palm resort. Er gelden strikte regels in de Malediven. Zo zal er zelden dieper gedoken worden dan 30 meter en het gebruik van een duikcomputer is verplicht. Vaak is een checkduik verplicht, zelfs voor instructeurs die op bezoek komen. Buiten het huisrif wordt er meestal gedoken vanaf lokale boten ("dhonis") en stroomduiken zijn standaard in de Malediven. Deze stromingen zijn de oorzaak van de diversiteit aan onderwaterleven tussen de atollen. De bevolking van de Malediven is toegewijd en de islamitische gastvrijheid, die men ook in Egypte aantreft, bepaalt de sfeer in de resorts. Wij hebben ook hier gezorgd dat iedere soort accommodatie of het nu een strandhut met drie sterren accommodatie betreft of de 5 sterren luxe villa`s, de beste is in zijn prijsklasse. Onze ervaren agenten zijn 24 uur bereikbaar voor onze gasten en verzorgt ook de transfers per watertaxi of watervliegtuigje.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Malediven
Een van de beste manieren om veel en plezierig te duiken in de Malediven is een liveaboard op een cruiseboot. U geniet van een uitstekende service aan boord en maakt minimaal drie duiken per dag op de...
Een van de beste manieren om veel en plezierig te duiken in de Malediven is een liveaboard op een cruiseboot. U geniet van een uitstekende service aan boord en maakt minimaal drie duiken per dag op de...
De Malediven liggen midden in de Indische Oceaan. Binnen de 26 koraal atollen liggen 1190 sprookjesachtige eilanden. De 96 bewoonde koraaleilanden liggen rond de centrale atollen waarop de hoofdstad M...
Heeft u heerlijk genoten van uw liveaboard cruise rond de Malediven? Dan heeft u waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met uw blote voeten in het heerlijke warme parelwitte zand.
Aanbiedingen voor Malediven
Aanbiedingen Duikvakanties Malediven

Indische Oceaan duikmekka!

Sprookjesachtige tropische eilanden, witte zandstranden, palmbomen en de mooiste Indische Oceaan duiken wachten op u! Bekijk hieronder onze aanbiedingen voor de mooiste liveaboards, hotels en guesthouses in de Malediven.

Klik hier voor de aanbiedingen...
Emperor Atoll vanaf 1025 euro + vlucht
Emperor Leo vanaf 1095 euro + vlucht
Emperor Serenity vanaf 1195 euro + vlucht
Kortingen al in de prijs verrekend.
2018
Vanaf Ä999 pp. + vlucht
- Perfect zomer bestemming met veel manta's!
- Prijzen inclusief volpension, ongelimiteerd huisrif duiken + 3 bootduiken per dag!
2018-19!
va. Ä 1899 pp incl. VP & duiken
Een van de mooiste duikeilanden in de Malediven - nu compleet gerenoveerd!
Vroegboekprijzen nu online t/m mei 2018
Korting al in de prijs verwerkt.
t/m oktober 2018
Vanaf Ä 1295 pp VP