Reisadvies

30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!

SPECTACULAIRE begeleide liveaboard duikreis!

30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!
   
€3525,-
Vanaf €2925,-
per persoon voor 8 nachten aan boord
PRIJS INCLUSIEF VLUCHT!!!
Nautilus Undersea

DUIKEN Magazine Lezersreis naar Socorro met maar liefst €600,- p.p. korting al in de prijs verwerkt!

30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!

DUIKEN Magazine Lezersreis naar Socorro met maar liefst €600,- p.p. korting al in de prijs verwerkt!

Staat een spectaculaire liveaboard duikcruise naar Socorro al jaren bovenaan je wensenlijst? Dan is dit het moment om door te pakken! DUIKEN Magazine organiseert in samenwerking met Nautilus Liveaboards en Diving World een complete en georganiseerde liveaboard cruise naar Socorro in april/mei 2021! En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs, vanaf € 2.925,00 (indicatieprijs) inclusief vluchten!

8 nachten Socorro cruise met de Nautilus Under Sea!

Reisdata: 29 april - 8 mei 2021

Cruisedata: 30 april - 8 mei 2021

Hoogtepunten: Het overvloedige aantal manta’s, dolfijnen en haaien dat hier gespot kan worden!

Boot: Nautilus Under Sea

Nautilus’ Under Sea is een zeer gewaardeerde liveaboard en beschikt over 8 cabines en biedt plaats aan maximaal 18 duikers. Naast de comfortabele hutten vind je aan boord ook een gezellige lounge met moderne dinerruimte en een hoogwaardig duikdek!

Route: Socorro

Vrijwel alle trips starten met een bezoek aan de manta’s. Halverwege de trip ga je te water op stekken waar regelmatig ontmoetingen met onder meer dolfijnen, haaien en bultrugwalvissen plaatsvinden. Ook lever er vele verschillende soorten haaien rond de archipel, zoals hamerhaaien, tijgerhaaien, walvishaaien en galagoshaaien. Naast het grote zeeleven zijn er ook diverse stekken rond Socorro Island waar je terecht kunt voor het spotten van onder meer alen, murenen en Socorro-kreeften.

Indicatie pakketprijs inclusief vluchten*

3-persoons hut = € 3.525,-€ 2.925,00 pp

2-persoons hut = € 3.995,- € 3.395,00 pp

2-persoons premium suite = € 4.995,- € 4.395,00 pp

* Gebaseerd op een vluchtprijs van €525,-

Kaart

Routes

Socorro

Stille Oceaan > Mexico - Baja > Liveaboard Routes Baja California

Bij veel duikers die van groot zeeleven houden op het verlanglijstje vanwege de buiten proportionele kans op ontmoetingen met hamerhaaien en manta’s!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info

TIP! Films & Video's

Films gemaakt door Judith & Daniel van DUIKEN Magazine

De boot: Nautilus Undersea

Nautilus’ Under Sea is een zeer gewaardeerde liveaboard. Nog niet zo lang geleden bevoer deze de wateren rond het idyllische Cocos Island, onder de naam "Undersea Hunter". In 2016 is de relatief kleine boot volledig gerenoveerd; vanaf dat moment kunt u aan boord gaan in de haven van Ensanada en samen met de professionele, enthousiaste, multiculturele crew uitvaren naar adembenemende duikavonturen richting Socorro of Guadalupe. Welke route kiest u?

Socorro is beroemd door het overvloedige aantal manta’s, dolfijnen en haaien dat hier gespot wordt en het eiland Guadalupe beschikt over een baai waar een witte haaienpopulatie met meer dan 200 individuen leeft. Per (kooi)duik worden er bij Guadalupe gemiddeld 2 (of meer!) van deze gigantische, imponerende roofdieren gespot.

Under Sea beschikt over 8 cabines met een maximale capaciteit van 2 gasten per hut. Hierdoor biedt de heerlijke liveaboard slaapplaatsen voor 18 gasten/duikers. Elke cabine is uitgerust met wifi, een badkamer met douche en een raam en/of patrijspoort. Op het benedendek vindt u de 6 standaard 2-persoonscabines A tot en met F.

Op het hoofddek bevinden zich de lounge, dineromgeving, het hoogwaardige duikdek en de stateroom. De stateroom is voorzien van 2 stapelbedden waardoor de cabine een maximale capaciteit van 4 personen kent. De Premium Suite “Emerald” bevindt zich op het bovendek, evenals de hot tube en de bar. Emerald is uitgerust met een flat screen TV, meerdere ramen, een en-suite badkamer met douche, meer dan genoeg opbergruimte en biedt toegang tot de hot tube.

De route: Socorro

Socorro (vooruit Socorro Island) is onderdeel van de betoverende eilandengroep Revillagigedos. De kleine eilandjes liggen op ongeveer 500 kilometer afstand van de Mexicaanse kust in de staat Baja California. U liveaboard trip start vanuit de haven van Cabo San Lucas.

Revillagigedos is de thuishaven van vele (wereld)beroemde duikgebieden. Naast Socorro vindt u er onder meer het welbekende San Benedicto en Roca Parida. Welke duikstekken exact bezocht worden is (altijd) afhankelijk van verschillende factoren zoals de route die u kiest en de weersomstandigheden gedurende uw reisperiode. De crew zal te allen tijde de beste, mooiste en meest indrukwekkende stekken voor u selecteren, die op dat moment haalbaar zijn.

“Ervaar unieke interactie met manta’s!”

Ongeacht de reistijd (één volle dag) die de tocht van Cabo San Lucas naar Socorro in beslag neemt, zijn er diverse redenen om dit (bijna!) mythische duikgebied met een bezoek te vereren, zoals de unieke interactie met manta’s. De gemiddeld 3,5 tot maximaal 5 meter grootte reuzen kijken u af en toe daadwerkelijk in de ogen en zwemmen rustig over u heen, zodat de door u geproduceerde bubbels hun buik kriebelen. Vredig zweven ze langs u op of onder u door, wachtend op de tranen van geluk die de meeste duikers hier niet weten te onderdrukken.

Mede dankzij de in het (onderwater)landschap gegrafeerde lavastroomsporen en de actieve vulkanen, beschikt de archipel over een ware “Lost World-uitstraling”, die volgens velen direct uit Jurassic Park zou kunnen komen. Daadwerkelijke dinosauriërs leven hier niet meer, maar de manta’s en anderen gigantische zeebewoners die hier met enige regelmaat gespot worden, komen behoorlijk in de buurt!

Vrijwel alle trips starten met een (of meerdere) bezoek aan de manta’s. Halverwege de trip gaat u te water op stekken waar regelmatig ontmoetingen met onder meer dolfijnen, haaien en humpback whales plaatsvinden. Er leven verschillende haaisoorten rond de archipel. De 10 meest voorkomende soorten zijn de geschulpte hamerhaai (deze komt voornamelijk voor in scholen en is iets kleiner dan zijn grote broer), de hamerhaai, galapagoshaai, white-tip rifhaai, silver-tip haai, tijgerhaai, oceanic white-tip haai, walvishaai, schemerhaai en voshaai.

Een van de gebieden die bezocht kan worden is Roca Partida; een prachtige kleine berg in the middle of nowhere. Wanneer u afdaalt tot een diepte van +/- 35 meter betreedt u een wonderschoon decor, waar de kans op ontmoetingen met gigantische scholen (+100) hamerhaaien op de loer liggen.

Naast het grote zeeleven zijn er ook stekken/riffen rond Socorro Island waar u terecht kunt voor het spotten van onder meer alen, murenen en Socorro-kreeften. U heeft gemiddeld 20 tot 30 meter zicht. De meeste liveaboards in dit gebied bieden naast meerdere dagduiken ook nachtduiken of nachtelijke snorkeltrips aan. Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden!

Foto’s

De boot: Nautilus Undersea

30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!

De route: Socorro

30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!30 april 2021: DUIKEN Lezersreis naar SOCORRO!

Prijzen

Voor vertrekschema, routes & aanbiedingen zie tabblad "liveaboard vertrekschema" hierboven.

Voor vragen over prijzen van pakketreizen kun je contact met ons opnemen via e-mail: info@divingworld.nl of telefoon: +31(0)314-653180.

Reisdata: 29 april - 8 mei 2021
Cruisedata: 30 april - 8 mei 2021

Indicatie pakketprijs inclusief vluchten*

3-persoons hut = € 2.925,00 pp
2-persoons hut = € 3.395,00 pp
2-persoons premium suite = € 4.395,00 pp

* Gebaseerd op een vluchtprijs van €525,-

Inbegrepen

 • retour lijndienstvluchten en luchthavenbelasting in standaard klasse (indien niet mogelijk, is een hoger tarief van toepassing)
 • 1 nacht (bij aankomst) hotel (bv Tercoro Los Cabos) 2-persoons kamers LO
 • 8 nachten verblijf aan boord
 • all inclusive (beperkt alcohol)
 • 3 tot 4 duiken per dag (tanks, lucht, lood & diensten van duikgids)
 • diensten van onze lokale agent
 • zekerheid van een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten bedrijf
 • € 25 klanten korting op een volgende reis

Niet inbegrepen

 • € 65 pp National Park fee
 • reis- en annuleringsverzekeringen
 • administratiekosten € 15 per boeking / factuur
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 • transfers
 • evt. brandstoftoeslagen voor de cruise
 • evt. taxikosten en transit hotel overnachting(en)

Kosten ter plaatse

 • Evt. fooien
 • Overige uitgaven

Let op: Door de grote diversiteit van inkoopbronnen van Diving World tonen de prijslijsten geen real-time beschikbaarheid en prijzen. De prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchtklassen en kamers ten tijde van publicatie en zijn vaak afhankelijk van de dagprijzen van onze partner tour operators. Indien de goedkoopste vluchten en accommodatietypes niet meer beschikbaar zijn ten tijde van boeking (of offerte) bieden wij de volgende laagste beschikbare dagprijs vrijblijvend aan voordat wij uw boeking definitief maken.

Reis reserveren

Vul het gehele boekingsformulier hieronder in om je reis te boeken.

Deelnemer 1 (tevens hoofdboeker)

Voornaam/voornamen (zoals in paspoort)

*

Achternaam (zoals in paspoort)

*

Straat en huisnummer

*

Postcode

*

Woonplaats

*

Land

*

E-mailadres

*

Telefoonnummer

*

Telefoonnummer (alternatief)

Mobiel telefoonnummer

Telefoonnummer thuisblijvers

*

* deze velden zijn verplicht

Vul hier jouw reisgegevens in

Vertrekdatum

Retourdatum

Bestemming

, Anders:

Luchthaven van vertrek

, Anders:

Vakantiebestemming

Stad:
, Anders:

Accommodatie:
, Anders:

Verzorging

Logies
Logies en ontbijt
Halfpension
Volpension
All-inclusive

Kamertype(s)

x 1 pk
x 2 pk
x 3 pk
x 4 pk

Vakantiebestemming

Stad:
, Anders:

Accommodatie:
, Anders:

Verzorging

Logies
Logies en ontbijt
Halfpension
Volpension
All-inclusive

Kamertype(s)

x 1 pk
x 2 pk
x 3 pk
x 4 pk

Opmerkingen (speciale wensen of een kopie van uw ontvangen offerte enz.)

 

 

Deelnemer 1

Personalia

Geslacht*:

Geboortedatum* (DD-MM-JJJJ):
Voornaam/voornamen (zoals in paspoort):

Paspoortnummer:

(alleen nodig voor liveaboards)
Achternaam (zoals in paspoort):

Annuleringsverzekering voor deze deelnemer afsluiten
Reis- en duikverzekering voor deze deelnemer afsluiten

E-mailadres:

Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).

Duikpakketten


Duikpakket:

Begindatum:
Eigen duikervaring:

Opmerkingen / ontvangen offerte:

(uitrustingen, huur, etc.)

Cursussen

Cursus:
Begindatum:
Opmerkingen / ontvangen offerte:

(uitrustingen, huur, etc.)

 

 

Deelnemer 2

Personalia

Geslacht:

Geboortedatum (DD-MM-JJJJ):
Voornaam/voornamen (zoals in paspoort):

Paspoortnummer:

(alleen nodig voor liveaboards)
Achternaam (zoals in paspoort):

Annuleringsverzekering voor deze deelnemer afsluiten
Reis- en duikverzekering voor deze deelnemer afsluiten

E-mailadres:

Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).

Duikpakketten


Duikpakket:

Begindatum:
Eigen duikervaring:

Opmerkingen / ontvangen offerte:

(uitrustingen, huur, etc.)

Cursussen

Cursus:
Begindatum:
Opmerkingen / ontvangen offerte:

(uitrustingen, huur, etc.)
Nieuwe deelnemer toevoegen

 

VerzendenOp deze overeenkomst zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Download hier de ANVR reizigersvoorwaarden (printversie). Ondergetekende verklaart akkoord te gaan met deze voorwaarden, alsmede met de aanvullende voorwaarden die Diving World Nederland BV voor haar reizen stelt (zie aanvullende voorwaarden van Diving World Nederland BV hieronder). Met het via internet verzenden van dit boekingsformulier sluit de reiziger een overeenkomst met Diving World Nederland BV. Na bevestiging van deze inschrijving is de overeenkomst voor de reiziger verbindend.

Door verder te gaan bevestig ik dat ik 16 jaar of ouder ben en ik kennis heb genomen en akkoord ga met de privacy policy van Diving World Nederland B.V.

Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).
Ik ga akkoord met de aanvullende reisvoorwaarden en privacy policy van Diving World.
Ik heb de verzekeringskaart gelezen en ga hiermee akkoord. (Alleen van toepassing indien een verzekering is afgesloten. Zie hieronder voor meer informatie.)
* deze velden zijn verplicht

Tik de validatiecode over in het tekstvakje

*
ANVR-Reizigersvoorwaarden

Diving World Nederland BV (KvK Arnhem 09098414) is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen.) Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel op vakantie.

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland van toepassing zijn, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Wij gaan ervan uit dat u van deze reisvoorwaarden en onze aanvullende voorwaarden op de hoogte bent bij het maken van een boeking. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland B.V.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Diving World Nederland BV (KvK nr. 09098414) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite ( vetgedrukte naar keuze ) gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Reis- en annuleringsverzekering

Wanneer u een vakantie plant, gaat u ervan uit dat er niets op uw weg komt om deze plannen te dwarsbomen. Toch kan er altijd onverwachts iets gebeuren waardoor uw vakantie vooraf of tijdens uw reis minder plezierig verloopt of zelfs onderbroken moet worden. Het is dan prettig om te weten dat u goed verzekerd bent. Het ongemak is al vervelend genoeg, laat staan de financiële consequenties. Als extra service bieden wij u een reis- en annuleringsverzekering aan van Allianz Global Assistance.

Een annuleringsverzekering biedt zekerheid voor én tijdens uw reis. Mocht u onverwacht niet op vakantie kunnen of uw reis moeten onderbreken, worden de kosten door de verzekering vergoedt. Denk hierbij aan ernstige ziekte, onvrijwillige werkloosheid, echtscheiding of het overlijden van een direct familielid. Geen zaken waar u dagelijks bij stil wilt staan, mar goed om verzekerd te hebben! De annuleringsverzekering dekt tevens uw duikpakket, zelfs bij een zware verkoudheid (met doktersverklaring).

Reisverzekering: € 2,55 per dag (Europese Unie), € 3,50 per dag (Egypte) of € 4,50 per dag (wereldwijd) excl. € 4,50 poliskosten wanneer geen annuleringsverzekering afgesloten wordt.

Annuleringsverzekering: Een annuleringsverzekering kost 6% van de totale reissom + poliskosten excl. assurantiebelasting (21% van polis + poliskosten).

Wanneer u regelmatig op reis gaat is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering iets voor u. U kunt dan altijd op reis gaan zonder dat u zich om de verzekering hoeft te bekommeren.

Bagage informatie

Voor meer informatie over bagageregelingen klik hier.

GreenSeat

Bij Diving World realiseren we ons dat reizen per vliegtuig schadelijke gevolgen heeft voor onze mooie natuur. GreenSeat biedt je een gemakkelijke mogelijkheid om van jouw stoel een "groene" stoel te maken! Door bijbetaling van een klein bedrag compenseer je de uitstoot van je vliegreis. Ga naar GreenSeat om klimaatneutraal te vliegen!

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots