Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Mexico - Yucatan

Duikvakantie Mexico: Mexico is het op twee na grootste land van Latijns Amerika. De enorme veelzijdigheid van het land op het gebied van natuur en cultuur maakt het een zeer populaire vakantiebestemming. Ook voor de duiker s heeft Mexico veel te bieden: van cenotes duiken in Yucatan en de caribische duikstekken rondom Playa del Carmen en Cozumel, tot de meer adrenaline duikstekken van Baja California.

Met een oppervlakte van een kleine 2 miljoen vierkante kilometer kun je het land nooit in 1 reis bevatten...Mexico, het land van de indianen, mariachi's en tequila is zeker meer dan 1 vakantie waard.

Duiken langs de Riviera Maya

Net buiten de kust van de Yucatan en Belize vind je een van de grootste koraalriffen ter wereld. Het rif is meer dan 375 kilometer lang en loopt van Cancun in het noorden tot de Islas de la Bahía in het zuiden.

De watertemperatuur van gemiddeld 27 graden, een helderheid van circa 20 tot 40 meter zorgen voor uitstekende duik condities gedurende het hele jaar. De meeste duiken worden gemaakt tussen de 10 en 20 meter. In het kanaal van yucatan staat meestal stroming en maak je relaxte stromingsduiken. Dit is caribisch duiken bij uitstek: je maakt een grote kans op ontmoetingen met schildpadden, adelaarsroggen, murenes, pijlstaartroggen, barracuda’s, kreeften en krabben. Vanuit Playa del Carmen worden meestal bootduiken gepland,veel duikstekken liggen rond 15 minuten bootbereik.

Cozumel staat bekend als een van de drie mooiste duikbestemmingen ter wereld. Hier vind je gezonde riffen met veel zacht koraal, sponzen en een rijk onderwaterleven. Rondom Cozumel maak je met name diepe stromingsduiken met een lichte tot sterke stroming. De duiken bij Cozumel worden vanaf Playa del Carmen als dagtrip aangeboden.

Cenotes in Yucatan
Duiken in de Cenotes is een prachtige ervaring. Het schiereiland Yucatan was miljoenen jaren geleden 1 groot koraalrif. Door het terugtrekken van de oceaan gedurende verschillende ijstijden is er een ondergronds kanaal- grottenstelsel ontstaan. Deze zijn in de laatste ijstijd weer volgelopen met zoet water. Zo zijn de prachtige Cenotes ontstaan. Duiken in een cenote is anders dan grotduiken. Er is altijd licht in de cenote en plaats voor 2 duikers tegelijk. Een onvergetelijke ervaring.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Mexico - Yucatan
Cozumel behoort tot de beste duikbestemmingen op het westelijk halfrond. Met haar kristalheldere water en ongelooflijk grote verscheidenheid aan onderwaterleven, staan Cozumels riffen garant voor ee...
Playa del Carmen is de laatste jaren uitgegroeid tot een levendige badplaats. Het ligt aan een lang wit zandstrand waar men prachtig kan snorkelen en duiken!
Tulum - met zijn poedersuikerzand, smaragdgroene water, zwoele bries en stralende zon! Het duiken hier is uitstekend met leuke cenotes (grotten), en een gevarieerde keuze aan accommodaties en eetge...
Op zoek naar de laatste grens in het Caribische duikgebied? Dan heten wij u van harte welkom in Xcalak bij het XTC Diving Centre, de thuisbasis van de prachtige riffen van de Chinchorro Biosphere & de...
Aanbiedingen voor Mexico - Yucatan
Aanbiedingen Duikvakanties Caribbean

Special offers in de Caraibische Zee

Tientallen leuk duikbestemmingen, helderblauw zee, leuk dorpjes en prachtige stranden. Duikvakanties in de Caraibische gebied zijn vol met verassingen!
Kijk hieronder voor alle onze leuk aanbiedingen!

Klik hier voor de aanbiedingen...
Boek Allegro Cozumel, Allegro Playacar of The Bric hotel en ontvang bij 7 nachten één nacht gratis!
Vanaf € 850 pp all-inclusive!
Korting al in de prijs verreken...
2018
€ 850 pp AI
Enorme pakketkortingen vanaf Dusseldorf
Tot € 350 pp vluchtkorting!!
Kortingen al verwerkt in de prijzen.
2018
Tot € 350 pp vluchtkorting!
Enorme pakketkortingen vanaf Dusseldorf
Tot € 200 pp vluchtkorting!!
Kortingen al verwerkt in de prijzen.
2018
Tot € 200 pp vluchtkorting!
Uniek bestemming!
1 duikschool en 1000 km2 van de best beschermde riffen in de Caribbean!
Exclusief te boeken bij Diving World
2018
Tot € 350 pp vluchtkorting!
Aanbiedingen voor alle landen...

Heeft u zich altijd al afgevraagd wat er leeft in de wateren om ons heen? Wij ook! Daarom helpt Diving World u om dé duikvakantie(s) van uw dromen te selecteren, in de mooiste landen van de wereld. Hier wachten parelwitte, met palmboom overgoten stranden op u. Bekijk de aanbiedingen! Hier begint uw zoektocht naar imponerende harde en zachte koralen, kleurenpaletten van kleine visjes en grote pelagische vissoorten. Maar daar blijft het niet bij! Ook bestemmingen waar de grote jongens door de wateren dolen zijn binnen handbereik! Durft u oog in oog te staan met manta’s, walvishaaien, bultrugwalvissen en een enorme diversiteit aan haaien?

Klik hier voor de aanbiedingen...
Boek nu een van de geselecteerde hotels in Mexico – Yucatan en ontvang 15% op geselecteerde accommodaties & duikpakketten!
2018