Reisadvies

Bonaire

Bonaire is “Divers Paradise” voor liefhebbers van kleinschaligheid, rust en natuur!

Bonaire Duikvakanties

Duiken op Bonaire is dé ideale bestemming voor kantduikliefhebbers! Rondom het eiland liggen felgele stenen die kantduiklocaties aanduiden. Hier kun je rustig het water ingaan naar een prachtige duikstek zonder deze te beschadigen. Elke duikstek heeft zo zijn eigen kenmerken, maar elke stek heeft onaangetaste koraalriffen die een thuis vormen voor vele tropische vissen en kleurrijke andere zeebewoners! Ook om de duikstek zonder te beschadigen te verlaten ligt er een steen met het woord “exit” erop. Zo blijven alle prachtige duikstekken onaangetast!

Rondom Bonaire zijn zo’n 90 duikstekken te vinden, waarvan zeker de helft vanaf de kant te bereiken is! Tijdens het duiken op Bonaire zul je enorm veel diversiteit tegenkomen onderwater. Zo spot je vaak papegaaivissen en vlindervissen, maar ook baarzen, makrelen en grondels zijn vaak te zien. Daarnaast zijn de wateren rond Bonaire ook huis voor zeeschildpadden, adelaarsroggen en zeekomkommers én met een beetje geluk kom je zelfs manta’s, rifhaaien of groepen dolfijnen tegen!

Natuurlijk wordt er bij Bonaire ook gedoken rondom Klein Bonaire. Dit rifeilandje bezit een prachtig koraalrif waar de meest kleurrijke vissen en vele andere bijzondere wezens leven. De hele kustlijn van Klein Bonaire beschikt over dit fantastische rif, waar duikers en snorkelaars gewoonweg naartoe getrokken worden! Duikers van over de hele wereld komen speciaal naar Bonaire om te duiken rondom Klein Bonaire. Het rifeilandje is daarnaast ook nog eens een prachtige nestplaats voor de verschillende soorten zeeschildpadden (waaronder de zeldzame lederschildpad), die gespot worden in de wateren rond Bonaire en Klein Bonaire.

LET OP! Autohuur (double pick-up met airco) & 6-12 dagen ongelimiteerd lucht & lood zijn INBEGREPEN in de prijs!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots