Reisadvies

Bonaire

Bonaire is “Divers Paradise” voor liefhebbers van kleinschaligheid, rust en natuur!

LET OP! Autohuur (double pick-up met airco) & 6-12 dagen ongelimiteerd lucht & lood zijn INBEGREPEN in de prijs!

Duikvakantie Bonaire

De riffen rond Bonaire zijn ongerept en kenmerken zich door het vele kleurrijke koraal en de enorme hoeveelheid tropische vissen. Spot papegaaivissen en vlindervissen, maar ook baarzen, makrelen en grondels. Ook mooie zeeschildpadden, adelaarsroggen en zeekomkommers leven in het water rond Bonaire. Met een beetje geluk kom je zelfs een rifhaai, manta rog of groep dolfijnen tegen

Hét hoogtepunt van het Caribische eiland is het Bonaire Nationaal Marine Park. Dit beschermde zeegebied beslaat namelijk de gehele kustlijn én Klein Bonaire. Rondom Bonaire vind je zo’n 90 duikstekken, waarvan je meer dan de helft vanaf de kant kunt bereiken. Zoek naar de gele stenen die de duikplek aangeven en loop zo het warme water in. De overige stekken liggen rond Klein Bonaire en bezoek je per boot.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots