Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Routes Belize
Duik in de Great Blue Hole!

Liveaboards Belize: Belize ligt aan de noordoost kust van Midden-Amerika en wordt in het noorden begrensd door Mexico, in het zuiden en westen door Guatemala en in het oosten door de Caribische Zee. Met ťťn been in de Midden-Amerikaanse jungle en het andere ondergedompeld in de Caribische Zee, combineert Belize het beste van twee werelden. De overvloed van terrestrische en mariene soorten in Belize en de diversiteit in ecosystemen, geven het land een belangrijke plaats in de belangrijke ďMesoamerican Biological CorridorĒ habitat. Dit kleine land herbergt het op ťťn na grootste koraalrif ter wereld en 3 van de 4 atollen op het westelijk halfrond. De parel op de kroon van het Caribische duikgebied!

200 tropische palmeilandjes met prachtige zandstranden en een caleidoscoop van koraal, vissen, dolfijnen en schildpadden liggen voor de 280km lange kuststrook. In het binnenland onderzoeken avontuurlijke reizigers de ruÔnes van oude Maya beschavingen of verkennen de vele nationale parken, natuurreservaten en zeereservaten. Kortom, de ultieme duikvakantiebestemming!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Routes Belize
Het zicht op deze ongerepte riffen en prachtige canyons loopt op tot 50 meter en spectaculaire sponsformaties, zachte koraalsoorten en uitbundige hoeveelheden verpleegsterhaaien, roggen, schildpadden ...