Reisadvies

Liveaboard vertrekschema Belize

Duik onder in The Blue Hole tijdens jouw liveaboard vakantie naar Belize!

Tijdens een liveaboard duik vakantie naar Belize verken je per liveaboard het op ťťn na grootste barriŤrerif ter wereld. Cruise met de liveaboard boot langs de kust en diverse koraaleilandjes op zoek naar het hoogte punt van de duikvakantie naar Belize. The Great Blue Hole! Deze wereld beroemde duikstek met een diepte van ruim 130 meter mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw duikvakantie. Duik ook zeker op de riffen rondom de Turneffe eilanden, Shark Alley en het welbekende Lighthouse reef.

Klik hier voor:
Belize informatie | Belize boten | Belize routes

Klik hier voor:
Belize informatie | Belize boten | Belize routes

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots