Reisadvies

Liveaboard Routes Palau

Liveaboard routes rond Palau

Klik hier voor het Palau liveaboard vertrekschema

Bij aankomst op de luchthaven van Palau zie je al waarvoor je komt, namelijk de prachtige onderwaterwereld! De luchthaven is door een kunstenaar voorzien van een enorme impressie van hetgeen je onder water mag verwachten: prachtige koralen en veel vis. De mooie Rock Islands, die als groene paddestoelen boven het water lijken te zweven, de cultuur en legendes waarmee het land gezegend is en die in ere worden gehouden, maken Palau tot een heel speciale bestemming. Snorkel tussen tienduizenden kwallen in het jelly fish lake en maak fantastische (stroom) duiken naar wrakken, in kanalen, blue holes en mooie koraaltuinen. Een vakantie die je niet snel zal vergeten!

1 gevonden.

Ngmelis, Peleliu & Koror

OceaniŽ > Palau > Liveaboard Routes Palau

Van prachtige steile wanden, grote vissen en blue holes tot fantastische koraaltuinen ťn de aanwezigheid van haaien en manta's. Palau heeft het allemaal!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots