Reisadvies

Fiji

333 tropische eilanden helemaal aan de andere kant van de wereld!

Duikvakantie Fiji

Klik hier voor het Fiji liveaboard vertrekschema

De onderwaterwereld rond Fiji ontdek je het beste vanaf een liveaboard. De boot vaart tussen vele eilanden, waardoor je een compleet beeld krijgt van de regio. De ongerepte koraalriffen zijn een hoogtepunt. Met zekerheid duik je naar een aantal van de meest gezonde en dichte koraalriffen. Het leven onder water is niet minder indrukwekkend. Rifhaaien en adelaarsroggen wordt regelmatig gespot. Clownvissen zoeken bescherming tussen de anemonen, wanneer snappers en lipvissen passeren. Kijk ook uit voor schitterende zeepaardjes.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots