Reisadvies

San Ignacio Lagoon

San Ignacio Lagune is een prachtige inkeping in het schiereiland van Baja California. Deze lagune is de belangrijkste kalverplaats voor de grijze walvissen uit de oostelijke Stille Oceaan en maakt deel uit van Mexico's El VizcaŪno Biosphere Reserve - het grootste wildreservaat in Latijns-Amerika.

De grote concentratie grijze walvissen die hier elke winter verblijven zijn uiterst 'vriendelijk' en benaderen met regelmaat de bezoekende zodiacs. In een bewegend schouwspel dat nergens anders voorkomt showen de grijze walvismoeders hun nieuwsgierige klaveren.

De beschermde lagune is ook een overwinteringsgebied voor trekvogels, en er worden dan vaak witte ibissen, elegante sterns, rode zilverreigers, bruine pelikanen, Brandt's aalscholvers, kolganzen en andere vogels gezien.

1 gevonden.

San Ignacio - Walvis safari

Stille Oceaan > Mexico - Baja > San Ignacio Lagoon

Met een walvissafari van Nautilus en Baja Expeditions kun je op een ecovriendelijke manier de grijze walvisfamilies bewonderen!

Offerte aanvragen
   
per persoon
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots