Reisadvies

Solomonseilanden

Ervaar het best bewaarde geheim van OceaniŽ!

Duikvakantie Solomonseilanden

Klik hier voor het Solomonseilanden liveaboard vertrekschema

De Solomonseilanden bieden een deel van ís werelds puurste onderwatertaferelen. Deze zijn ongerept en onbekend voor velen. Nog maar weinig duikers hebben de flora en fauna hier met eigen ogen gezien. Grotten, spelonken, riffen en oneindige dieptes, maar ook zacht koraal en macroleven. De diversiteit rond de eilanden is groots en zou zelfs bestempeld kunnen worden als onovertroffen.

Een liveaboard biedt je de beste mogelijkheden om verder gelegen duikstekken en onaangetaste riffen te ontdekken. Hoe verder je vaart, hoe groter de kans wordt om grotere vissen, haaien, schildpadden of zelfs mantaís te spotten. Kies je voor een liveaboard, dan is de kans dat je met meerdere boten tegelijk op ťťn duikstek aanlegt vele malen kleiner dan bij kant- en zodiak duiken vanaf het vaste land.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots