Reisadvies

Mafia Island

Duikvakantie Mafia Island & algemene informatie

Mafia is een van de drie grote eilanden voor de kust van Tanzania en is het meest zuidelijk gelegen. Het sprookjesachtige eiland is ongeveer 20 km lang en 8 km breed. Een perfecte bestemming voor een luxe (duik)vakantie, huwelijksreis of een short break vol zon, zee, duiken en rust!

De tijd lijkt te hebben stilgestaan op het met rust overspoelde eiland. Het leven van de inwoners is nauwelijks aangetast door de buitenwereld. De met palmboom bezaaide stranden zijn smal en worden onderbroken door mangrovebossen, een unieke omgeving om te bewonderen. Geïnteresseerd in geschiedenis? Mafia is de uitgelezen plek voor mensen die willen ervaren hoe Zanzibar er 35 jaar geleden uitzag, met haar dichtbegroeide bossen en kokosnoot- en cashewnootplantages.

Voor mensen die klaar zijn voor ontdekkingen onder water, lokale mensen willen ontmoeten en willen onderduiken in de Swahili cultuur, is Mafia Island de ideale bestemming!

3 gevonden.

Big Blu Mafia Island Dive Resort

Indische Oceaan > Tanzania > Mafia Island

Gelegen binnen het Marine Park, biedt het Big Blu Mafia Island Resort duikers een oase van rust en geweldige duikmogelijkheden!

Offerte aanvragen
   
Per persoon
Logies & Ontbijt
Boeken & meer info

Mafia Island Lodge

Indische Oceaan > Tanzania > Mafia Island

Lodge met restaurant en lounge bar te midden van hoge palmen én pal aan het zandstrand in de baai van Chole. Duiken doe je in het Mariene Reservaat.

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies
Boeken & meer info

Pole Pole

Indische Oceaan > Tanzania > Mafia Island

Schitterend eco-resort met enkele vrijstaande bungalows in lokale stijl waar je heerlijk kunt relaxen, bijvoorbeeld bij het zwembad of op het strand.

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies
Boeken & meer info
3 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots