Reisadvies

AustraliŽ

Duikvakantie Christmas Island

Een handje vol van ís wereld mooiste riffen en langgerekte drop-offs vind je op nog geen 200 meter afstand van de kust van het Australische Christmas Island. De 46 kilometer lange kustlijn van het Christmas Island Marine Park wordt omringd door een ongerept en kleurrijk rif. Deze biedt enkele van ís werelds beste spots om haaien te bewonderen.

Ondanks dat Christmas Island onder het grote publiek vooral bekend is door de aanwezigheid van walvishaaien en mantaís, is dit niet het enige grote zeeleven. In de ondiepere delen zwemmen grijze, zwartpunt- en witpuntrifhaaien en grote scholen zijdehaaien bewegen zich voort in het diepblauwe water, bij de randen van de drop-offs. Tijdens spectaculaire driftduiken word je regelmatig verrast door gigantische tijger- en hamerhaaien. Bij de westelijke duikstekken worden deze dieren vrijwel altijd gespot. Ook worden op diverse locaties regelmatig mantaís gespot. Terwijl je op de boot zit van en naar de mooiste duikstekken word je vaak vergezeld door grote scholen dolfijnen.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots