Reisadvies

Salzkammergut

De schilderachtige Salzkammergut regio ligt aan de Noordrand van de Alpen en voor het grootste deel in de Opper-Oostenrijk deelstaat. Een klein deel ligt echter ook nog in de deelstaten Stiermarken en Salzburg.

De regio dankt haar naam aan de vroegere zoutwinning in het gebied en is tegenwoordig ťťn van de best ontwikkelde toeristische bestemmingen van Oostenrijk! Het prachtige landschap, de vele kuuroorden en goede infrastructuur zorgen voor de goede reputatie onder reizigers. Ook alle recreatiemogelijkheden in en rond de vele meren zoals zwemmen, duiken, wandelen, fietsen, paardrijden en in de winter uiteraard ook de wintersport, dragen hier absoluut aan bij.

De Salzkammergut biedt duikers veel interessante mogelijkheden omdat er in vele verschillende meren en rivieren gedoken kan worden. Het landschap bestaat uit bijna 80 grote en kleinere meren, waaronder de Attersee, Wolfgangsee en de Hallstatter See, maar ook rivier de Traun mag zeker niet worden vergeten.
Deze rivier met uitstekend zicht en een overvloed aan vis, biedt fantastische mogelijkheden voor het bijzondere scuben!

1 gevonden.

Salzkammergut Total

Europa > Oostenrijk > Salzkammergut

Op zoek naar de hoogtepunten van de Salzkammergut regio? Dit 7 nachten pakket biedt 3 verschillende gebieden in 1 verblijf met de beste duik en scubing stekken!

Offerte aanvragen
  
Vanaf €811,-
per persoon voor 7-nachten
8 dagen met eigen aanreis (autovakantie)) van thuis naar Salzkammergut
Logies & ontbijt
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots