Reisadvies

SiciliŽ

SiciliŽ is een van de grotere eilanden, behorende tot ItaliŽ. Het eiland ligt onderaan "de laars" en biedt verschillende mooie duikstekken. De authentieke Italiaanse sfeer proef je in alle dorpjes en steden op het eiland. SiciliŽ is een vulkanisch eiland en voor grotendeels ook gevormd door de vulkaan "Etna". Daarnaast is er nog veel meer natuur, maar ook cultuur te vinden. Zo zijn de eolische eilanden met een boottocht te bereiken en heeft SiciliŽ nog vele overblijfselen uit de Griekse en de Romeinse tijd die te bewonderen zijn!

1 gevonden.

Hotel Sirenetta

Europa > ItaliŽ > SiciliŽ

CORONA REFUND BESTEMMING: geld terug garantie! De Sirenetta ligt direct aan de zee en biedt geweldige mogelijkheden voor duikers en strandliefhebbers!

Offerte aanvragen
   
€595,-
Per persoon
CORONA REFUND GARANTIE!
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots