Reisadvies

Kouros SeaSight Hotel

Kouros SeaSight Hotel
   
Vanaf €518,-
8 dagen met Transavia van Amsterdam naar Samos
Logies & ontbijt

Kouros SeaSight Hotel

Met een directe ligging aan het strand en op loopafstand van het centrum, is het Kouros Sea Sight hotel ideaal voor duikers en cultuurproevers! Heerlijk even helemaal niks moeten en genieten van de Griekse ontspannen sfeer.

Tijdens je duikvakantie verblijf je in een van de ruime kamers. Alle kamers zijn voorzien van tv, koelkast, kluisje, gratis Wifie n airconditioning. Ook beschikken alle kamers over een eigen badkamer, vaak met apart toilet. Vanaf je eigen terras of balkon geniet je van verschillende uitzichten.

Afhankelijk van de basis waarop je reserveert, staan er in het restaurant dagelijks een ontbijtbuffet klaar en worden ook lunch en diner hier geserveerd. In de bar bestel je de hele dag door warme dranken, verfrissende drankjes en verschillende alcohol houdende drankjes.

Naast het duiken in de Middellandse zee, kun je ook een duik nemen in zwembad. Rond het zwembad staan ligbedden en parasols, waar je met een handoek heerlijk kunt ontspannen. Voor de kinderen is er ook een kinderbad, waar ze fantastisch kunnen spelen. Ook op het strand zijn genoeg voorzieningen om even helemaal te ontspannen. Wel wordt er een vergoeding gevraagd voor het gebruik van ligbedden en parasols.

Wat voor vakantieganger je ook bent en met welk gezelschap je ook komt, bij Kouros Sea Sight hotel geniet iedereen van een geweldig ontspannen vakantie!

Kaart

Duiken met Samos Dive Center

Sinds 2007 is het Samos Dive Center actief op Samos. Vanaf dit moment mocht er weer gedoken worden volgens de wet en daardoor is Samos Dive Center het langst geopende duikcentrum op Samos. Het duikcentrum werkt volgens de richtlijnen van PADI en biedt daarom ook alle PADI duikcursussen aan.

Samos Dive Center organiseert duiken in de omgeving van Pythagorion. De duiken worden meestal gemaakt van de Naftilos, een houten duikboot. Er is ruimte voor 12 duikers, inclusief instructeurs of gidsen. Aan boord is altijd drinkwater aanwezig en tijdens dagtrips wordt griekse salade als lunch geserveerd.

Samen met je gids of instructeur duik je naar de beste duikstekken rondom Pythagorion. Door het diverse landschap onderwater, zijn de duikstekken er verschillend en zo ook het onderwaterleven dat je tegen kan komen. De gidsen vertellen je graag meer over de duikstekken en kijken met jou welke duikstek voor jou het beste zal zijn!

Foto’s

Kouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight Hotel

Kamers

Kouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight Hotel

Duiken rond Samos

Kouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight Hotel

Duiken met Samos Dive Center

Kouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight HotelKouros SeaSight Hotel

Prijzen

PRIJZEN : Klik op de gele balk hieronder voor de gewenste luchthaven en reisduur.
De prijslijst wordt voor u samengesteld en verschijnt na enkele seconden.

Klik op de gele balk hieronder voor de gewenste luchthaven en reisduur. De bijbehorende prijzen worden automatisch geladen. Klik vervolgens op een prijs in de tabel om alle details op het boekingsformulier te zien.

Reisvoorkeuren:

Packages:

Duikcursussen

PADI Open Water Cursus:
INBEGREPEN:
4 of 5-daagse cursus, 2-3 dagen leslokaal en ondiepe duiken, 2 dagen open water duiken met vervoer, volledige uitrusting tijdens de cursus, lesmateriaal, certificaat (t.w.v. € 30.)

PADI Advanced Cursus:
INBEGREPEN: 2-daagse cursus (5 duiken), volledige uitrusting tijdens de cursus (niet tijdens de andere duikdagen), lesmateriaal, certificaat (t.w.v. € 30.)

Duikpakketten

INBEGREPEN: 2 bootduiken per dag inclusief transfers, tanks, lucht, lood en diensten van een duikgids.

Opmerkingen:

Inbegrepen

 • retourvluchten naar SAMOS (voor meer informatie zie "Vertrek luchthavens" & "Bagage regelmenten informatie" bij "Algemene informatie" hieronder)
 • luchthavenbelasting (en eventuele lokale vliegbelastingen)
 • alle transfers luchthaven-accommodatie-luchthaven
 • diensten van onze locale agent/host(ess)
 • 7 tot 14 nachten in accommodatie (voor meer informatie zie "Accommodatietypes & verzorgings informatie" bij "Algemene informatie" hieronder)
 • zekerheid van een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten bedrijf
 • € 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier

  Niet inbegrepen

 • reis- en annuleringsverzekering
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per 9 personen


  Let op:
  Door de grote diversiteit van inkoopbronnen van Diving World tonen de prijslijsten geen real-time beschikbaarheid en prijzen. De prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchtprijzen en kamers ten tijde van publicatie en zijn vaak afhankelijk van de dagprijzen van onze partner tour operators. Indien de goedkoopste vluchten en accommodatietypes niet meer beschikbaar zijn ten tijde van boeking (of offerte) bieden wij de volgende laagste beschikbare dagprijs vrijblijvend aan voordat wij uw boeking definitief maken.

  Algemene informatie

  • € 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier
  • Bagage regelmenten informatie: klik hier
  • Accommodatietypes en verzorgings informatie: klik hier
  • Reis- en annuleringsverzekering informatie: klik hier
  • ANVR brochure & reisvoorwaarden: klik hier
  • SGR (financiële) Garantieregelingen: klik hier
  • Calamiteitenfonds Garantieregelingen: klik hier
 • Reis reserveren

  Je hebt nog geen datum gekozen. Kies eerst een datum via het tabblad PRIJZEN of klik op de button hieronder.

  Klanten aan het woord

  Diving World Duikvakanties

  Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

  Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

  Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

  Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

  Volg ons op Social Media

  Hotspots