Reisadvies

Europa

Europa is een bestemming met ťťn van de meest diverse duikvakantie gebieden!

Duikvakantie in Europa

Als je denkt aan een duikvakantie, denk je vaak aan de tropische duikbestemmingen zoals IndonesiŽ, Bonaire en Egypte. Toch is er dicht bij huis in Europa ook genoeg te beleven onderwater. Ieder land dat aan een oceaan, zee of meer ligt biedt prachtige mogelijkheden om te duiken.

In Schotland en ScandinaviŽ kun je prachtige koud water duiken maken en spot je soms nog meer diversiteit dan bij IndonesiŽ. Zelfs in landen die niet aan zee liggen kun je nog gaan duiken. Zo kun je bijvoorbeeld in de Alpen gaan ijsduiken en bieden ze in Spanje en Oostenrijk duiken in een meer aan.

Ga je liever opzoek naar groot onderwaterleven? Dan zit je goed als je naar de Atlantische eilanden gaat zoals de Azoren. Daar vind je namelijk mantaís, haaien en nog veel meer! Ook rond de Britse en Scandinavische kust vind je prachtig grote zeeleven. Daar spot je al gauw orcaís en zeehondjes!

Ook wrakken, grotten, subtropische temperaturen en divers onderwater leven vind je binnen Europa. Bij Schotland ligt het indrukwekkende wrak van Scapa Flow, waar je je ogen uitkijkt! In het kristalheldere water van de middellandse zee vind je vele indrukwekkende wrakken, duik je onder in adembenemende grotten en vind je een uitgebreid onderwaterleven. Ook geniet je daar van de warmere temperaturen, net als bij de Canarische eilanden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots