Reisadvies

Liveaboard Routes Bahama's

Liveaboard routes rond de Bahama's

Klik hier voor het Bahamas liveaboard vertrekschema

De Bahama’s staan als duikbestemming welbekend om haar grote variëteit aan haaiensoorten. Door de enorme spreiding van eilanden is de kans groot dat je tijdens jouw liveaboard safari verschillende haaisoorten ontmoet. Van de Caribische rifhaai tot hamerhaaien en van verpleegsterhaaien tot tijgerhaaien, de kans is aanzienlijk dat je ze tegen komt! Op de ondiepere duikstekken is het zien van dolfijnen, roggen en schildpadden zeker niet uitgesloten! Voor de wrakduikliefhebber kennen de Bahama’s menig prachtige wrakken.

Voornamelijk de zuidelijke Bahama’s, waaronder de Exuma Cays, zijn een populair gebied onder de liveaboard safari’s. Met prachtige kleurrijke wanden en vele ook ondiepe koraalriffen zijn de Exumas geschikt voor iedere duiker. Op zoek naar uitdaging of de perfecte foto? Dan zijn de indrukwekkende Blue Hole’s en adembenemende grotten dé duikstekken om te ontdekken.

Het gebied rondom Grand Bahama is befaamd om fantastische wrakduiken die mogelijk zijn in de ondiepere wateren rondom dit eiland. Het hoogtepunt is Tiger Beach waar je adrenaline zal gieren terwijl je geknield in het zand oog in oog komt met tijgerhaaien. De prachtige koraalriffen aan de zuidkant van het eiland liggen er beschermd, evenals een van de grootste riffen ter wereld zijn te vinden aan deze kant van het eiland.

2 gevonden.

Bahamas Explorer

Caraïbische Zee > Bahamas > Liveaboard Routes Bahama's

Vaar naar de Exuma Cayes van de Bahama's en duik naar fantastische wanden en ondiepe riffen. Rifhaaien spot je standaard rond Amberjack Reef.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info

Tiger Beach

Caraïbische Zee > Bahamas > Liveaboard Routes Bahama's

Spot Caraïbische rifhaaien, citroenhaaien én tijgerhaaien in het afgelegen gebied rond de Westelijke Bahama's! Ook klein zeeleven vind je hier.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
2 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots