Reisadvies

Alor

Duikvakantie Alor & algemene informatie

Alor is een Indonesisch eiland in het zuidoosten van het land. Door de ligging in de koraaltriangel en het vulkanische ontstaan van Alor vind je een ontzettend veel onderwaterleven. Maar ook boven water is het prachtig met bergen vol tropische oerwouden en uitgedoofde kleine vulkaaneilanden in de Pantar Strait.

Hoewel Alor nog niet zoín bekende bestemming is, kun je er best gemakkelijk komen. En als je er eenmaal bent, wil je niet meer weg. Het is een bijzondere ervaring om te duiken in een gebied waar je een van de eerste bent.

1 gevonden.

Alami Alor

Verre Oosten > IndonesiŽ > Alor

Dit moderne boetiekhotel staat helemaal in het teken van koraal- en muck duiken rond Alor. Na het duiken schuif je met zín allen aan de grote tafel voor de lekkerste Aziatische gerechten.

Offerte aanvragen
   
Vanaf €2495,-
Per person
9 dagen met Singapore Airlines van Amsterdam naar Bali
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots