Reisadvies

Duikvakanties

Atlantische Oceaan

Atlantische Oceaan

Van tropische zandstranden op de Kaapverdische en Canarische Eilanden tot avontuur en natuur op de Azoren en Madeira. De Atlantische Oceaan is super divers en dť plek voor het spotten van walvissen!

CaraÔbische Zee

CaraÔbische Zee

Van haaien rond de Bahama's, duiken naar de Great Blue Hole in Belize en bijzondere cenotes in YucatŠn. Het warme water, de tropische stranden en relaxte sfeer maken een duikvakantie compleet!

De Rode Zee

De Rode Zee

Eťn van de mooiste en meest bekende duikgebieden ter wereld is de Rode Zee. Niet alleen in Egypte, maar ook rond JordaniŽ en Sudan kun je schitterend duiken vanaf een liveaboard of heerlijk resort.

Europa

Europa

Dicht bij huis in Europa is er ook genoeg te beleven onderwater. Ieder land dat aan een oceaan, zee of meer ligt biedt prachtige mogelijkheden om te duiken.

Indische Oceaan

Indische Oceaan

Duik rond het bijzondere Australische Christmas Island of geniet van een schitterende liveaboard op de Malediven. …chte avonturiers stappen in een kooi en ontmoeten witte haaien rond Zuid-Afrika!

OceaniŽ

OceaniŽ

Fiji, HawaÔ, Palau, Solomonseilanden en Yap zijn droombestemmingen helemaal aan de andere kant van de wereld. Spot haaien bij Fiji of neem als een van de weinigen een kijkje rond de Solomonseilanden.

Stille Oceaan

Stille Oceaan

Bereid je voor op witte haaien, walvishaaien, dolfijnen, mantaís, hamerhaaien, adelaarsroggen, zeeleeuwen en pinguÔns. En dat is nog lang niet alles wat je tegen kunt komen onder water!

Verre Oosten

Verre Oosten

In het zuidoosten van AziŽ spot je vooral schitterend koraal en kleurrijke tropische vissen. Van toeristisch Phuket in Thailand tot de meest afgelegen gebieden, zoals Raja Ampat in IndonesiŽ.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots