Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Vacatures en Stageplaatsen

Stageplaatsen bij Diving World:

Stage: Diving World Nederland BV is een ANVR en SGR aangesloten touroperator. Sinds 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld, met een specialisatie in liveaboards, oftewel duiksafaris aan boord. Naast onze standaard reizen bieden wij maatwerk aan, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie voor een goede prijs kun je bij ons terecht.! We bieden eigen reizen en werken ook samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.
Wij hebben plaats voor een stagiair(e).
We zijn een klein team en daar ga je volop onderdeel van uitmaken. Je maakt kennis met nagenoeg alle kanten van de reiswereld: van verkoop en administratie, telefoon en emails beantwoorden naar klanten en toeleveranciers in binnen en buitenland, tot het maken van de reisbescheiden.
Zo krijg je een goed beeld van wat je in de toekomst kan en mag verwachten van een baan in de reisbranche en waar je eigen kwaliteiten liggen.

Zoek je een stageplaats en heb je interesse, neem dan contact met ons op via mail: info@divingworld.nl , t.a.v. Saskia Molendijk. Stuur een CV mee en geef aan welke opleiding je volgt.
We bieden plek aan zowel toeristische als administratieve opleidingen.