Reisadvies

Duikblog

Coronavirus update

9-6-2020

Naar aanleiding van de aangekondigde versoepeling van het reisadvies, starten wij weer met het aanbieden van diverse mooie duikbestemmingen! Waar het aanbod in eerste instantie wat beperkt lijkt, blijven wij continu updaten, houd daarom onze website, nieuwsbrief ťn social media goed in de gaten.

Als gevolg van de coronacrisis kunnen luchtvaartmaatschappijen momenteel minder vluchten uitvoeren. Daarnaast zijn er bepaalde reizen die niet door kunnen gaan als gevolg van de opgelegde coronamaatregelen door lokale overheden op je vakantiebestemmingen. Hierdoor kan het dus zijn dat we alsnog je reis moeten annuleren. Mocht dit het geval zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact met Diving World

Beste reiziger,

Momenteel verkeren wij allemaal in een bizarre en zeer onwerkelijke wereld. Onze prachtige onderwaterwereld verkennen, op vakantie gaan, onbezorgd genieten van het leven en op avontuur gaan.. Iets dat nu even niet meer kan. De enorme impact van het coronavirus raakt ons allemaal diep. Momenteel zijn wij enorm druk met de repatriŽring van vele reizigers die momenteel nog in het buitenland verblijven. Gelukkig zijn bijna alle reizigers inmiddels thuis, onderweg naar huis ůf hebben uitzicht op hun reis naar huis.

Heb jij via ons nog een mooie reis in het vooruitzicht staan? Wij houden de wereldwijde besluiten en omstandigheden nauwlettend in de gaten. Mochten er wijzigingen optreden die invloed hebben op je reis, ontvang je hier van ons zo spoedig mogelijk bericht over. Onze medewerkers doen hun uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijke te informeren, maar in deze situatie kan ons antwoord wat langer uitblijven dan dat je van ons bent gewend. Wij vragen hiervoor dan ook je begrip.

Indien je voor 30 juni 2020 buiten Europa op reis gaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Je hoeft ons niet direct te contacteren, wij contacteren jou. Je mag er hierin uiteraard op vertrouwen dat wij dit doen in volgorde van urgentie. Mocht je na 30 juni 2020 op reis gaan, zal de reis doorgaan zoals gepland. Zodra er wijzigingen optreden die gevolgen hebben voor je reis, nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met je op.

Wij danken jullie allen enorm voor het vertrouwen en wij blijven er alles aan doen om dat vertrouwen te behouden. Zorg goed voor elkaar, zodat wij straks allemaal weer onbezorgd op reis kunnen, onze fascinerende onderwaterwereld mogen ontdekken en onbezorgd kunnen genieten van het leven.

Team Diving World

Coronavoucher

Reizigers waarvan de reis is geannuleerd, ontvangen een voucher voor de betaalde reissom waarmee de reis omgeboekt kan worden naar een ander moment. De voucher is ťťn jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Het uitgeven van deze vouchers doen wij in fases en op volgorde van de oorspronkelijke vertrekdatum. De voucher zal per mail naar je worden toegestuurd. Je hoeft hierover dus gťťn contact met ons op te nemen.

Lees meer informatie over de coronavoucher van de voorzitter van de ANVR:
https://www.anvr.nl/AnvrNieuwsbestanden/Brief_voor_klanten_over_Corona-voucher.pdf

https://www.anvr.nl/DownloadItem/Brief_UItleg_Reisvoucher_met_SGR_Garantie_mei_2020.pdf

Meer informatie over de voucher kun je vinden op de website van onze branche organisatie ANVR en de SGR.
https://www.anvr.nl/archief/overzicht.aspx?tag=Corona-voucher
https://www.sgr.nl/veelgestelde-vragen/

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots