Reisadvies

Liveaboard Routes Galapagos

Liveaboard routes rond de Galapagos

Klik hier voor het Galapagos liveaboard vertrekschema

Duiken bij de Galapagos eilanden kan zeer uitdagend zijn, maar het is alle moeite dubbel en dwars waard! De Galapagoseilanden zijn een verspreide groep eilanden, die zich ter hoogte van de evenaar in de Stille Oceaan over een gebied van ongeveer 60.000 km2 uitstrekken. De Galapagos behoren ongetwijfeld tot de meest opwindende duikbestemmingen ter wereld. Hier krijg je de gelegenheid te duiken met speelse zeeleeuwen en diverse haaiensoorten, walvishaaien en wolken van tonijn bij de beroemde eilanden Darwin en Wolf. Je vindt er verder zeeschildpadden, kleurrijke krabben en kreeften, roggen en zeeleguanen.

1 gevonden.

Galapagos Islands

Stille Oceaan > Galapagos > Liveaboard Routes Galapagos

Hét walhalla voor de duikliefhebber! Rond de Galapagos zwemmen manta's, zeeleeuwen, pinguïns, Galapagoshaaien, zeehonden, hamerhaaien, walvishaaien, ..

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots