Reisadvies

16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!

16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!
    
€3395,-
Vanaf €2995,-
per persoon
10 dagen met China Airlines van Amsterdam naar Duikresorts Palau

Duiken magazine lezersreis: volle maan paaitijd reis!

16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!

Duiken magazine lezersreis: volle maan paaitijd reis!

Ben je klaar om fantastische wrakken uit de Tweede Wereldoorlog te verkennen en indrukwekkend zeeleven te spotten variërend van manta’s, adelaarsroggen, walvishaaien, rifhaaien en schildpadden tot een enorme verscheidenheid aan macrodieren waaronder kleurrijke zeenaaktslakken, ringslangplatstaarten en sepias? Ga dan mee met Duiken lezersreis naar Palau!

Je verblijft in het knusse Sea Passion Hotel. Dit resort beschikt over een zwembad, een privéstrand met overweldigend uitzicht op de Rock Islands en een openluchtrestaurant waar je de hele dag door van overheerlijke maaltijden, waaronder vers bereide Aziatische gerechten, kan genieten. Met Fish n Fins ontdek je de betoverende onderwaterwereld van Palau met meer dan duizend vissoorten en wel honderden soorten koraal. En in april is er de TWIN SPOT RED SNAPPER FULL MOON SPAWNING WEEK!

Sea Passion Hotel

In Malakal, Palau, op nog geen 5 minuten rijafstand van de stad Koror en 250 meter van het restaurant Fish n Fins en Barracuda, ligt het knusse Sea Passion Hotel. Dit resort beschikt over een zwembad, een privestrand met overweldigend uitzicht op de Rock Islands en een openluchtrestaurant waar je de hele dag door van overheerlijke maaltijden, waaronder versbereide Aziatische gerechten, kan genieten. Jouw verblijf in een van de kamers of suites met ongekende ruimte is van alle gemakken voorzien, speciaal zodat jij je volledig kan focussen op ontspanning en plezier. Voor duikers die van helderblauw water, avontuurlijke duiken maar ook kalme omstandigheden houden, is dit absoluut de ideale locatie.

Met Fish n Fins ontdek je de betoverende onderwaterwereld van Palau met meer dan duizend vissoorten en wel honderden soorten koraal. Hier heb je dagelijks de mogelijkheid fantastische wrakken uit de Tweede Wereldoorlog te verkennen en indrukwekkend zeeleven te spotten varierend van mantaroggen, adelaarsroggen, walvishaaien, rifhaaien en schildpadden tot een enorme verscheidenheid aan macrodieren waaronder kleurrijke zeenaaktslakken, ringslangplatstaarten en sepias. Daarnaast zijn er extra speciale nachtduiken genaamd: Blue Light Diving en afhankelijk van de periode waarin je komt Spawning Dives te maken. Dit zijn onvergetelijke ervaringen die fantasie tot leven brengen. Waar wacht je nog op? Palau it is!

Kaart

Kamers

Met 74 kamers en suites biedt Sea Passion genoeg ruimte voor iedereen die het prachtige Palau wilt verkennen. Elke kamer en suite is voorzien van veel lichtinval, luxe en aardse tonen in combinatie met een rustgevende sfeer. Je hebt de keuze uit:

De Standaard kamer met uitzicht op de bergen. Elke standaard kamer is voorzien van twee queensize bedden, stopcontact bij het bed, een wekker, een zithoek, een ventilator, een airconditioner, een flatscreen TV, een telefoon, een koelkast, thee- en koffiezetapparaat en een eigen badkamer inclusief douche, toilet, slippers, gratis toiletartikelen, een fohn en handdoeken.

De Deluxe kamer met uitzicht op de bergen. Elke Deluxe kamer is voorzien van twee kingsize bedden, stopcontact bij het bed, een wekker, een zithoek, een ventilator, een airconditioner, een flatscreen TV, een telefoon, een koelkast, thee- en koffiezetapparaat en een eigen badkamer inclusief douche, toilet, slippers, gratis toiletartikelen, een fohn en handdoeken.

De kamer met oceaanzicht met uitzicht op de zee. Elke kamer met oceaanzicht is voorzien van twee queensize bedden of een kingsize bed, stopcontact bij het bed, een wekker, een zithoek, een ventilator, een airconditioner, een flatscreen TV, een telefoon, een koelkast, thee- en koffiezetapparaat en een eigen badkamer inclusief douche, toilet, slippers, gratis toiletartikelen, een fohn en handdoeken.


De Deluxe kamer met oceaanzicht met uitzicht op de zee. Elke Deluxe kamer met oceaanzicht is voorzien van twee queensize bedden of een kingsize bed, stopcontact bij het bed, een wekker, een zithoek, een ventilator, een airconditioner, een flatscreen TV, een telefoon, een koelkast, thee- en koffiezetapparaat en een eigen badkamer inclusief douche, toilet, slippers, gratis toiletartikelen, een fohn en handdoeken.

De suite met oceaanzicht en de familiesuites met uitzicht op de zee. Elke suite is voorzien van een kingsize bed of drie queensize bedden, stopcontact bij het bed, een wekker, een zithoek, een ventilator, een airconditioner, een flatscreen TV, een telefoon, een koelkast, thee- en koffiezetapparaat en een eigen badkamer inclusief douche, toilet, slippers, gratis toiletartikelen, een fohn en handdoeken.

Eten en drinken

Duikcentrum Fish n Fins Palau

Bij duikcentrum Fish n Fins is alles mogelijk. Van het volgen van elk niveau duikcursussen in meerdere talen als Engels, Frans, Duits, Spaans, Mandarijn, Hebreeuws, Japans en Tagalog, tot recreatieduiken over gezonde koraaltuinen en tussen de vele kleurrijke zeedieren. Naast de gebruikelijke duiken die al prachtig genoeg op zich zijn, valt er nog veel meer te ontdekken. Duik bijvoorbeeld in de magische wereld van het Fluo Diving (ofwel Blue Light duiken) waar het duikteam tijdens de nachtduik de fluorescentie van koralen en andere zeedieren zichtbaar maakt met behulp van speciale lichten en filters. Hierdoor ontstaat een waanzinnig discospektakel tussen de neongroene, -roze, -oranje, -paarse en -blauwe kleuren. Of plan je duiken drie dagen voor de volle maan en maak unieke paaiduiken tussen onder meer Maskerwimpelvissen, bultkoppapegaaivissen en de Lutjanus Bohars, nog voordat de zon opkomt.

Naast de spectaculaire paaidansen van wel duizenden soorten vissen die naar het paait-evenement komen, is dit ook voor roofdieren als de haai een ideaal bezoekmoment. Je moet het met je eigen ogen zien wil je dit geloven. Je weet niet wat je meemaakt. En als klapper op de vuurpijl Black Water Diving (ook wel duiken in zwart water). Tijdens deze nachtduik worden ditmaal normale felle lampen gebruikt midden in de diepe oceaan. Je hangt met jouw duikgroep langs een lijn onder de boot en wacht op zeeleven dat word aangetrokken door het licht. Maak je niet druk, dit zeeleven is vaak niet groter dan een flessendop, maar wel zeer spectaculair! Deze platonische wezens komen volledig tot hun recht door de felle lampen in het zwart van de nacht en laten zo hun betoverende kleuren en vormen zien terwijl ze kalm langs dobberen.

Naast de vele soorten duiken die je kan maken met Fish n Fins beschikken zij ook over een waanzinnig groot en volledig uitgeruste duikshop. Voorheen gesetteld bij Fish n Fins in het gebouw zijn ze in 2018 verhuisd naar Malakal op tien minuten loopafstand van het Fish n Fins duikcentrum. De duikshop bevindt zich in een kleine baai direct aan een van de Rock Islands. Hier vind je alles dat je nodig hebt om succesvolle duiken te maken: duikuitrusting, souvenirs en het PADI-cursusklaslokaal.

Duiken rond Palau

Duiken in de wateren van Palau betekent ontmoetingen met haaien, manta`s, dolfijnen, barracuda`s, schildpadden, waaronder de zeldzame Hawksbill schildpad en zwermen tropsiche vis, jacks en barracuda`s.

Palau staat bekend om de steile wanden, grote vissen, blue holes, wrakken en fantastische koraaltuinen. Ongeveer 1500 vissoorten en 800 soorten koraal zijn er te zien. Palau staat ook bekend om de aanwezigheid van haaien. Deze zijn onder andere te zien in het duikgebied de "Blue Corner". Dit is de populairste duikplek op Palau en wordt een van de mooiste duikplekken ter wereld genoemd. De reden hiervoor is de grote verscheidenheid aan tropische vissen. Naast de rifduiken kunt u ook fantastisch duiken in de beroemde druipsteengrotten van Chandeliers Cave. Tevens is het duiken in het duikgebied Jellyfish Lake een unieke ervaring.

In de buurt van Koror zijn er in de 2e wereldoorlog veel Japanse vracht - en oorlogsschepen vergaan. Ze waren nog uitgerust met oliegekoelde machinegeweren, gasmaskers, helmen, geweren en complete vliegtuigmotoren. Deze wrakken zijn fantastisch. Het zicht onderwater is gemiddeld 30 meter. De gemiddelde watertemperatuur rondom Palau is 28 graden.

Films & videos

Foto’s

16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!

Kamers

16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!

Eten en drinken

16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!

Duikcentrum Fish n Fins Palau

16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!

Duiken rond Palau

16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!16 april 2024 DUIKEN magazine lezersreis naar Palau: volle maan paaitijd expeditie!

Prijzen

PRIJZEN : Klik op de gele balk hieronder voor de gewenste luchthaven en reisduur.
De prijslijst wordt voor u samengesteld en verschijnt na enkele seconden.

Voor vragen over prijzen van pakketreizen kun je contact met ons opnemen via e-mail: info@divingworld.nl of telefoon: +31(0)314-653180.

Opmerkingen:

Prijzen:
2-persoons standaard kamer = € 2995 pp
2-persoons zeezicht kamer = € 3345 pp
1-persoons standaard kamer = € 4095 pp

Inbegrepen

 • Retourvluchten Amsterdam of Brussel *
 • Luchthavenbelasting & brandstoftoeslag
 • Ruimbagage & handbagage
 • Transfers
 • 7 nachten verblijf op basis van logies & ontbijt
 • 5 dagen (10) bootduiken en 1 x vroege ochtend spawning duik
 • Tanks, lood nitrox (32%)/lucht
 • Diensten van onze lokale agent
 • Zekerheid van een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten bedrijf
 • € 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier

  *reissom is gebaseerd op een vluchtprijs van € 950 pp. Toeslagen voor duurdere vluchten worden doorberekend.

  Niet inbegrepen

  • €15,- administratiekosten per boekingsformulier
  • €2,50 Calamiteitenfonds (per 9 personen)
  • evt. af te sluiten reis-, duik- en/of annuleringsverzekeringen indien gewenst
  • €5,- per persoon SGR bijdrage klik hier

  Bijkomende kosten

  • Extra spawning duiken US$75 per duik
  • Koror National Park fee US$ 105 pp
  • Jellyfish lake fee US$ 52 pp
  • Evt. fooien
  • Visumkosten
  • Diners
  • Huur materiaal
  • Overige uitgaven

  Algemene informatie

  • Bagage regelementen informatie: klik hier
  • Accommodatietypes en verzorgings informatie: klik hier
  • Lijndienstvluchten informatie: klik hier
  • Vertrek luchthavens: klik hier
  • Reis- en annuleringsverzekering informatie: klik hier
  • ANVR brochure & reisvoorwaarden: klik hier
  • SGR (financiële) Garantieregelingen: klik hier
  • Calamiteitenfonds Garantieregelingen: klik hier

  Reis reserveren

  Vul het gehele boekingsformulier hieronder in om je reis te boeken.

  Deelnemer 1 (tevens hoofdboeker)

  Voornaam/voornamen (zoals in paspoort)

  *

  Achternaam (zoals in paspoort)

  *

  Straat en huisnummer

  *

  Postcode

  *

  Woonplaats

  *

  Land

  *

  E-mailadres

  *

  Telefoonnummer

  *

  Telefoonnummer (alternatief)

  Mobiel telefoonnummer

  Telefoonnummer thuisblijvers

  *

  * deze velden zijn verplicht

  Vul hier jouw reisgegevens in

  Vertrekdatum

  Retourdatum

  Bestemming

  , Anders:

  Luchthaven van vertrek

  , Anders:

  Vakantiebestemming

  Stad:
  , Anders:

  Accommodatie:
  , Anders:

  Verzorging

  Logies
  Logies en ontbijt
  Halfpension
  Volpension
  All-inclusive

  Kamertype(s)

  x 1 pk
  x 2 pk
  x 3 pk
  x 4 pk

  Vakantiebestemming

  Stad:
  , Anders:

  Accommodatie:
  , Anders:

  Verzorging

  Logies
  Logies en ontbijt
  Halfpension
  Volpension
  All-inclusive

  Kamertype(s)

  x 1 pk
  x 2 pk
  x 3 pk
  x 4 pk

  Opmerkingen (speciale wensen of een kopie van uw ontvangen offerte enz.)

   

   

  Deelnemer 1

  Personalia

  Geslacht*:

  Geboortedatum* (DD-MM-JJJJ):
  Voornaam/voornamen (zoals in paspoort):

  Paspoortnummer:

  (alleen nodig voor liveaboards)
  Achternaam (zoals in paspoort):

  Annuleringsverzekering voor deze deelnemer afsluiten
  Reis- en duikverzekering voor deze deelnemer afsluiten

  E-mailadres:

  Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).

  Duikpakketten


  Duikpakket:

  Begindatum:
  Eigen duikervaring:

  Opmerkingen / ontvangen offerte:

  (uitrustingen, huur, etc.)

  Cursussen

  Cursus:
  Begindatum:
  Opmerkingen / ontvangen offerte:

  (uitrustingen, huur, etc.)

   

   

  Deelnemer 2

  Personalia

  Geslacht:

  Geboortedatum (DD-MM-JJJJ):
  Voornaam/voornamen (zoals in paspoort):

  Paspoortnummer:

  (alleen nodig voor liveaboards)
  Achternaam (zoals in paspoort):

  Annuleringsverzekering voor deze deelnemer afsluiten
  Reis- en duikverzekering voor deze deelnemer afsluiten

  E-mailadres:

  Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).

  Duikpakketten


  Duikpakket:

  Begindatum:
  Eigen duikervaring:

  Opmerkingen / ontvangen offerte:

  (uitrustingen, huur, etc.)

  Cursussen

  Cursus:
  Begindatum:
  Opmerkingen / ontvangen offerte:

  (uitrustingen, huur, etc.)
  Nieuwe deelnemer toevoegen

   

  Bevestig aankoop  Corona advies en reizen:

  Op deze overeenkomst zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Download hier de ANVR reizigersvoorwaarden (printversie). Ondergetekende verklaart akkoord te gaan met deze voorwaarden, alsmede met de aanvullende voorwaarden die Diving World Nederland BV voor haar reizen stelt (download hier de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland BV). Met het via internet verzenden van dit boekingsformulier sluit de reiziger een overeenkomst met Diving World Nederland BV. Na bevestiging van deze inschrijving is de overeenkomst voor de reiziger verbindend.

  Door verder te gaan bevestig ik dat ik 16 jaar of ouder ben en ik kennis heb genomen en akkoord ga met de privacy policy van Diving World Nederland B.V.

  Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).
  Ik ga akkoord met de aanvullende reisvoorwaarden en privacy policy van Diving World.
  Ik heb de verzekeringskaart gelezen en ga hiermee akkoord. (Alleen van toepassing indien een verzekering is afgesloten. Zie hieronder voor meer informatie.)
  * deze velden zijn verplicht

  Tik de validatiecode over in het tekstvakje

  *
  ANVR-Reizigersvoorwaarden

  Diving World Nederland BV (KvK Arnhem 09098414) is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen.)

  De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover.

  De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld reisarrangement Voorwaarden) en de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland B.V. van toepassing zijn, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overage belangrijke informatie. Klik hier voor het lezen en opslaan van de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland B.V. en overage belangrijke informatie.

  Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je voor boeking kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld reisarrangement Voorwaarden), overage ANVR-informatie en de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland B.V.

  Stichting Garantiefonds Reisgelden

  Diving World Nederland BV (KvK nr. 09098414) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Vanaf boekdatum 1 februari 2021 wordt er een verplichte bijdrage in rekening gebracht. Op de factuur staat de consumentenbijdrage van € 5,- per persoon die Diving World afdraagt aan het SGR (uitgezonderd reizen met een reissom lager dan €150,- per persoon en/of voor kinderen jonger dan twee jaar.)

  Calamiteitenfonds

  Diving World Nederland BV (KvK nr. 09098414) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
  De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
  - (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
  Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis

  Reis- en annuleringsverzekering

  Wanneer u een vakantie plant, gaat u ervan uit dat er niets op uw weg komt om deze plannen te dwarsbomen. Toch kan er altijd onverwachts iets gebeuren waardoor uw vakantie vooraf of tijdens uw reis minder plezierig verloopt of zelfs onderbroken moet worden. Het is dan prettig om te weten dat u goed verzekerd bent. Het ongemak is al vervelend genoeg, laat staan de financiële consequenties. Als extra service bieden wij u een reis- en annuleringsverzekering aan van Allianz Global Assistance.

  Een annuleringsverzekering biedt zekerheid voor én tijdens uw reis. Mocht u onverwacht niet op vakantie kunnen of uw reis moeten onderbreken, worden de kosten door de verzekering vergoedt. Denk hierbij aan ernstige ziekte, onvrijwillige werkloosheid, echtscheiding of het overlijden van een direct familielid. Geen zaken waar u dagelijks bij stil wilt staan, mar goed om verzekerd te hebben! De annuleringsverzekering dekt tevens uw duikpakket, zelfs bij een zware verkoudheid (met doktersverklaring).

  Reisverzekering: € 2,55 per dag (Europese Unie), € 3,50 per dag (Egypte) of € 4,50 per dag (wereldwijd) excl. € 4,50 poliskosten wanneer geen annuleringsverzekering afgesloten wordt.

  Annuleringsverzekering: Een annuleringsverzekering kost 6% van de totale reissom + poliskosten excl. assurantiebelasting (21% van polis + poliskosten).

  Wanneer u regelmatig op reis gaat is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering iets voor u. U kunt dan altijd op reis gaan zonder dat u zich om de verzekering hoeft te bekommeren.

  Bagage informatie

  Voor meer informatie over bagageregelingen klik hier.

  GreenSeat

  Bij Diving World realiseren we ons dat reizen per vliegtuig schadelijke gevolgen heeft voor onze mooie natuur. GreenSeat biedt je een gemakkelijke mogelijkheid om van jouw stoel een "groene" stoel te maken! Door bijbetaling van een klein bedrag compenseer je de uitstoot van je vliegreis. Ga naar GreenSeat om klimaatneutraal te vliegen!

  Klanten aan het woord

  Diving World Duikvakanties

  Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

  Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

  Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

  Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

  Volg ons op Social Media

  Hotspots