Reisadvies

Liveaboard Routes Micronesia

Klik hier voor het Micronesia liveaboard vertrekschema

De Truk Eilanden (heden Chuukeilanden) zijn onderdeel van MicronesiŽ, gelegen in de Grote Ocean. Het atol beschikt over een beschermd rif van 225 kilometer rond.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog vormde de eilanden een van de belangrijkste basissen voor de Japanse vloot voor operaties in het zuidelijke deel van de Grote Oceaan. Om vijandelijke aanvallen van vliegtuigen en schepen te voorkomen werden de eilanden voorzien van bewapening. Ter anker vond je destijds zwaar geschut zoals o.a. slagschepen, vliegdekschepen, torpedojagers, tankers, vrachtschepen, mijnenvegers & onderzeeŽrs. De grootste slagschepen ooit gebouwd, Yamato & Musashi, waren in 1943 maanden lang gestationeerd op Truk, terwijl ze niet ingezet konden worden i.v.m. te weinig luchtdekking. Sommigen beschrijven Truk als de Japanse Pearl Harbor.

2 gevonden.

Bikini Atoll

OceaniŽ > Micronesia > Liveaboard Routes Micronesia

Prachtige & idylissche emerald groene koralen omringd door prachtig kristal blauwe wateren & de meest historische wrakken ter wereld.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info

Truk Lagoon

OceaniŽ > Micronesia > Liveaboard Routes Micronesia

Paradijs voor wrakduiken! Ondek de meest historische & indrukwekkende vliegtuig- & scheepswrakken in Truk Lagoon.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
2 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots