Reisadvies

Umkomaas (Aliwal Shoal)

Duikvakantie Umkomaas & algemene informatie

Umkomaas is een kleine plaats zo’n 50 kilometer ten zuiden van Durban. Doordat de beroemde duiklocatie Aliwal Shoal direct voor de kust ligt, is de plaats erg populair onder duikers die op zoek zijn naar spectaculair onderwaterleven.

Aliwal Shoal is een van de meest bekende duikstekken van Zuid-Afrika en staat zelfs in menig top 10 van duikstekken wereldwijd. Tijdens het duiken hier zul je merken dat de biodiversiteit adembenemend is. Van klein tot groot en van schattig tot eng, je vindt het hier. Naast heel veelzijdig onderwaterleven vind je op de bodem ook twee mooie wrakken. Maar natuurlijk staat Aliwal Shoal vooral bekend om één ding: duiken met haaien! Spot onder andere zandhaaien, tijgerhaaien, hamerhaaien en walvishaaien. Naast haaien kom je onder water onder andere ook dolfijnen, schildpadden, vele soorten vissen en walvissen tegen!

2 gevonden.

Blue Ocean Dive Resort

Indische Oceaan > Zuid-Afrika > Umkomaas (Aliwal Shoal)

Gegarandeerd de beste prijzen voor Aliwal Shoal & Sardine Run pakketten!

Blue Ocean Dive Resort is een mooie accommodatie en ervaren duikcentrum in één met een gezellige familiaire sfeer, leuk restaurant, bar en zwembad vlakbij het strand.

Offerte aanvragen
    
Vanaf €1977,-
per persoon
9 dagen met KLM van Amsterdam naar Durban (DUR)
Logies, ontbijt & ongelim. nitrox duiken!
Boeken & meer info

Sardine Run met Blue Ocean Dive Resort

Indische Oceaan > Zuid-Afrika > Umkomaas (Aliwal Shoal)

Sardine Run met Blue Ocean Dive is een geweldige safari ervaring waarbij je onder leiding van een gids de mooiste duiken maakt!

Offerte aanvragen
    
Vanaf €2990,-
per persoon
8 dagen met KLM van Amsterdam naar Durban
Halfpension
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots