Reisadvies

Zuid-Afrika

Duik naar walvishaaien, hamerhaaien, tijgerhaaien én huiveringwekkende witte haaien!

Duikvakantie Zuid-Afrika

Net als boven water, leven er onder water ontzettend veel dieren in Zuid-Afrika. Vooral de oostkust en rond Kaapstad vind je prachtige duikstekken. Je kunt van alles verwachten. Tijdens een duik onder water kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar de ‘Big Five’ van de zee. Bewonder flamboyante manta’s die voorbij lijken te zweven, spot gigantische walvishaaien of ontmoet speelse dolfijnen. Ook de indrukwekkende hamerhaaien en tijgerhaaien behoren tot dit clubje van vijf.

Voor liefhebbers van duiken met haaien is Zuid-Afrika een waar paradijs. Naast walvishaaien, hamerhaai en tijgerhaaien, zwemmen er namelijk ook stierhaaien en zandtijgerhaaien in de oceaan. Huiveringwekkend mooi!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots