Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Zuid-Afrika
Ontdek de Tropische mariene big five van Zuid Afrika!

Zuid-Afrika: een land met een unieke, typerende cultuur, schitterende stranden, prachtige natuur en majestueuze wilde dieren, zowel onder- als bovenwater! Tijdens een reis naar het veelzijdige en avontuurlijke Zuid-Afrika kunt u op zoek gaan naar de welbekende big five, zowel onder als boven het wateroppervlak!

Ondanks dat de Zuid Afrikaanse flora en fauna bovenwater ongekend mooi en bijzonder is, staat de onderwaterwereld - van de Oost kust en/of rond Kaapstad - centraal tijdens uw duikvakantie. Betreed het kristal heldere water, op zoek naar avontuur. Ervaar hoe het is wanneer u oog in oog komt te staan met de 'Tropische mariene big five van Zuid Afrika'. Aanschouw flamboyante manta's, die voorbij lijken te zweven. Bewonder gigantische walvishaaien of ontmoet vriendelijke, speelse dolfijnen. Bekijk de hamerhaai, bekend dankzij zijn unieke uiterlijk. Of voel de adrenaline door uw lichaam gieren wanneer de op een na grootste haaisoort van de wereld verschijnt; de tijgerhaai.

Dat is nog niet alles; ook de dodelijkste haai ter wereld - de bullshark - en de haai met een zeer opmerkelijk gebit - de zandtijgerhaai Ė verschuilen zich onder de mysterieuze wateroppervlakte!

De Big five van het vaste land bestaat onder andere uit de gemiddeld 5.000 kilo wegende olifant - met enorme, wonderschone ivoren slagtanden Ė en de indrukwekkende neushoorn - waarvan slechts 5 soorten op de wereld te vinden zijn, 2 daarvan leven in Zuid Afrika. De overige drie plaatsen zijn ingenomen door de koning van het dierenrijk: de leeuw, het majestueuze luipaard Ė beter bekend onder de naam Ďpanterí - en de buffel Ė met een imponerend uiterlijk, mede door zijn gekromde hoorns.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Zuid-Afrika

Ga op avontuur en combineer de beste duikstekken van Zuid Afrika en Mozambique!