Reisadvies

Salalah

Duikvakantie Salalah & algemene informatie

Salalah is de groene tuin van het zuiden. Tijdens de moesson (khareef), die de streek van midden juni tot midden september bezoekt, wordt het woeste landschap omgetoverd tot een tropische, groene oase met watervallen, mango- en palmbomen. Trekpleisters zijn de uitgestrekte en parelwitte stranden aan de kust van Salalah. Ook voor een dosis cultuur kun je uitstekend in deze provincie terecht. Zo kun je een bezoekje brengen aan de ruÔnes van Al-Balid. De tombe van Job is het belangrijkste monument in de regio.

1 gevonden.

Mirbat Marriott Resort

Indische Oceaan > Oman > Salalah

5* resort in de prachtige baai van Mirbat met een groot zwembad, heerlijke spa ťn direct toegang tot het witte zandstrand.

Offerte aanvragen
   
per persoon
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots