Reisadvies

Liveaboard Boten Oman

Klik hier voor het Oman liveaboard vertrekschema

Liveaboards rond Oman

De nieuwste aanwinst van Extra Divers Worldwide is de Saman Explorer! Dit stalen motorjacht heeft zijn sporen ruimschoots verdient de afgelopen jaren in Egypte waar het ook dienst deed als liveaboard schip. De ervaren Egyptische bemanning en de Europese instructeur zullen er alles aan doen om het verblijf aan boord zo aangenaam mogelijk te maken.

Het Sultanaat Oman ligt aan de zuidoostkust van het Arabische Schiereiland. De Verenigde Arabische Emiraten scheiden het grootste deel van Oman van het meest noordelijke puntje, Musandam. Met de komst van Sultan Qaboos Bin Said in 1970 heeft het land zich opengesteld voor buitenlandse toeristen. Oman is vervolgens op veel fronten gemoderniseerd, echter zonder haar authenticiteit te verliezen.

1 gevonden.

Oman Explorer

Indische Oceaan > Oman > Liveaboard Boten Oman

Aanbieding: Enorme kortingen op geselecteerde trips!

De Oman Explorer is in 2015 volledige gerenoveerd en tijdens de verbouwing is er rekening gehouden met de wensen van de gasten. Er is met name gelet op het comfort, niet alleen in de algemene ruimte.

PrijzenOfferte aanvragen
   
€1499,-
Vanaf €1249,-
Per persoon voor 7 nachten
100% gegarandeerd: De beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Volpension
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots