Reisadvies

Le Morne

Duikvakantie Le Morne & algemene informatie

Le Morne is gelegen in het zuidwestelijke deel van Mauritius. Een comfortabel vakantieoord met een rijke geschiedenis. 556 meter boven het schiereiland uit, prijkt de Le Morne Brabant. Dit is een berg en tevens een schiereiland in het uiterste zuidwestelijke punt. Deze berg wordt omringd door een lagune en op de steile hellingen zijn er diverse grotten te vinden. De berg is tevens een stille getuige van de vele slaven die zich hier wisten te verstoppen. Op de top van Le Morne Brabant kun je genieten van een prachtig uitzicht over Mauritius en de Indische Oceaan.

2 gevonden.

Riu Creole

Indische Oceaan > Mauritius > Le Morne

Een zwembad in de vorm van een glimlach zegt eigenlijk al genoeg. Hotel Riu Creole heeft alles wat je verwacht van een ontspannen zonvakantie.

Offerte aanvragen
   
per persoon
All-inclusive
Boeken & meer info

Riu Le Morne

Indische Oceaan > Mauritius > Le Morne

Mooie adults-only accommodatie met luxe uitstraling en 24 uur per dag all-inclusive. Hier moet je helemaal niks!

Offerte aanvragen
   
per persoon
All-inclusive
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots