Reisadvies

Saoedi ArabiŽ Resorts

Saoedi ArabiŽ staat op dit moment bekent als de laatste duikgebied van de rode zee die nog niet ontdekt is. Hotels en resorts zijn er wel voor het aantrekkende toerisme naar steden zoals Jeddah en Riyadh. Met een bezoekersaantal van slechts 1000 personen per jaar, is de kans om met meerdere duikers tegelijk op een rif te duiken erg klein.

De Rode Zee vanuit Saoedi ArabiŽ is nog nauwelijks bedoken en daardoor bijzonder puur en ongerept. De riffen van Saoedi ArabiŽ laten de Rode Zee van haar beste kant zien. Volledig ongerepte koralen, prachtige steile wanden en kleurrijke koraaltuinen wachten om ontdekt te worden.

De maanden april, mei en juni staan bekend als de beste tijd voor de zijde-, hamer- en grijze rifaaien. Bij Farasan Banks leeft een groep bultkop papagaaivissen en een grote groep schildpadden. Er zijn zelfs tijgerhaaien en pilot whales gezien! De Hangende Tuinen, ontdekt door Paul Munzinger zijn zeer bijzonder. Bij nader onderzoek blijken de tuinen te bestaan uit tot dan toe onontdekte zakpijpen, behorend tot de groep manteldieren.

2 gevonden.

Red Sea Beach Club

De Rode Zee > Saoedi ArabiŽ > Saoedi ArabiŽ Resorts

Geniet van de rust en kalmte die de Red Sea Beach Club uitstraalt met privť strand voor de deur, eigen duikcentrum en fantastische duikstekken dichtbij!

Offerte aanvragen
  
Vanaf €1125,-
per persoon
8 dagen met Saudia Airlines van Amsterdam naar Jeddah
Boeken & meer info

Sheraton Jeddah Hotel

De Rode Zee > Saoedi ArabiŽ > Saoedi ArabiŽ Resorts

Op een prachtige locatie aan de Rode Zee ligt het Sheraton Jeddah Hotel. Vanuit iedere kamer of suite beschik je over een adembenemend uitzicht, dan wel over de stad, de zee of de boulevard!

Offerte aanvragen
  
Vanaf €1350,-
8 dagen met Saudia Airlines van Amsterdam naar Jeddah
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots