Reisadvies

Makadi Bay

Een bloeiende vakantiebestemming!

Makadi Bay is een bloeiende vakantiebestemming in Egypte. Een indrukwekkende verscheidenheid aan 4*/5*-sterren hotels en familie-resorts vult u zicht wanneer u vanaf het prachtig mooie strand richting de bewoonde wereld kijkt. Hierdoor is er voor elk wat wils te vinden!

Er zijn vele prachtige riffen en wrakken verscholen onder de golven van de Rode Zee. Ongeacht wat uw besluit om te gaan duiken inhoudt, u zal niet teleurgesteld worden. Madinat Makadi / Hurghada is geschikt voor duikers van alle niveaus of hoeveelheid ervaring. U kunt er het hele jaar door duiken. Makadi Bay zelf heeft een spectaculaire huisrif en het Mekka onder de duikstekken van Hurghada is evengoed toegankelijk vanaf Madinat Makadi. Het enige verschil zit in de accommodatie en de reistijd die u nodig heeft om de duikstekken te bereiken.

De meeste hotels in de Makadi hebben een eigen duikschool, sommige hotels bieden hotelgasten dan ook korting. Duikbestemmingen die onder anderen bezocht worden zijn Small Giftun Island, Erg Somaya en wrakken zoals de El Minya, The Colona IV en de Excalibur.

3 gevonden.

Blue Makadi Gardens

De Rode Zee > Egypte > Makadi Bay

Het 4* hotel van TUI biedt geweldige faciliteiten voor een adults only vakantie in Egypte!

Offerte aanvragen
  
Per persoon
All-Inclusive
Boeken & meer info

Jaz Aquaviva

De Rode Zee > Egypte > Makadi Bay

"The water is clear and your worries are nowhere near", door de geweldige faciliteiten ben je even helemaal weg en kun je optimaal genieten van je vakantie!

Offerte aanvragen
 
Per persoon voor 7 nachten
All-Inclusive
Boeken & meer info

Jaz Makadina

De Rode Zee > Egypte > Makadi Bay

Luxe, comfort, rust en vrijheid, dat ervaar je tijdens je duikvakantie bij Jaz Makadina!

Offerte aanvragen
 
Per persoon voor 7 nachten
All-Inclusive
Boeken & meer info
3 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots