Reisadvies

Liveaboard Boten Turks & Caicos

Liveaboards rond de Turks & Caicoseilanden

De wateren van de Turks & Caicoseilanden zijn befaamd om het uitstekende zicht onder water, spectaculaire wandduiken en de overvloed aan maritiem leven in alle maten en soorten. Nauwelijks regenval en betrouwbare zeestromingen dragen bij aan het opmerkelijk goede zicht en zorgen voor voedsel voor de vele Pelagische soorten.

CaraÔbische rifhaaien komen hier veel voor, net als gevlekte adelaarsroggen, jacks, groupers en schildpadden. Ook frequent gespot worden de zwartpunt rifhaaien, tijgerhaaien, hamerhaaien en manta's. Beroemd vanwege de spectaculaire wanden overgoten met enorme zachte koralen, barrel sponzen, hard koralen bogen en macroleven maken een duik rond de Turks & Caicoseilanden tot een onvergetelijke ervaring!

Veel van de duikstekken bevinden zich buiten de grenzen van het Prinses Alexandra Nationaal Park, wat voorziet in een strikte bescherming van het meeste van het maritieme leven in de omgeving van Provo. Alle duikorganisaties in de omgeving werken mee aan de beschermende maatregelen om te zorgen dat de eilanden en haar wateren schoon blijven voor toekomstige bezoekers.

Liveaboard vertrekschema

2 gevonden.

Turks & Caicos Aggressor II

CaraÔbische Zee > Turks & Caicoseilanden > Liveaboard Boten Turks & Caicos

De Turks & Caicos Aggressor II verwent haar gasten van April tot en met December met spannende duiken langs de kusten van Providenciales, West Caicos en French Cay.

PrijzenOfferte aanvragen
   
Vanaf €2042,-
per persoon voor 6 nachten
De beste vlucht & liveaboard pakketprijzen: 100% gegarandeerd!
All-inclusive
Boeken & meer info

Turks & Caicos Explorer

CaraÔbische Zee > Turks & Caicoseilanden > Liveaboard Boten Turks & Caicos

Aanbieding: Fantastische zomer specials!

De Turks & Caicos Explorer II is een ruim 37 meter lang aluminium jacht en biedt plek aan 20 passagiers verdeelt over 10 hutten.

PrijzenOfferte aanvragen
  
€1985,-
Vanaf €1585,-
Per persoon voor 7 nachten
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All-Inclusive!
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots