Reisadvies

Xcalak

Duikvakantie Xcalak

Vrede, rust en natuurschoon zijn de kernwoorden in Xcalak, terwijl op vijf minuten varen de meest spectaculaire duikstekken liggen te wachten. Je zult versteld staan van het unieke, levendige en gezonde rif ecosysteem dat Xcalak & Chinchorro herbergen.

Met meer dan 900 vierkante kilometer maagdelijke Caribische riffen om uit te kiezen, is dit de enige bestemming in het westelijk halfrond waar je gegarandeerd geen duikers uit andere centra tegen het lijf zult zwemmen tijdens je verblijf!

3 gevonden.

Costa de Cocos

CaraÔbische Zee > Mexico - Yucatan > Xcalak

Eenvoudig, maar prima hotel voor actieve duikers in een natuurlijke omgeving en met het Xcalak Rif National Marine Park voor de deur.

Offerte aanvragen
    
per persoon
Logies & ontbijt
Boeken & meer info

Hotel Tierra Maya

CaraÔbische Zee > Mexico - Yucatan > Xcalak

Heerlijk hotel waar je geniet van rust en ruimte. Door de ligging direct aan zee liggen de mooiste duik- en snorkelstekken vlakbij.

Offerte aanvragen
    
per persoon
Logies & ontbijt
Boeken & meer info

XTC Duikcentrum & Hotel

CaraÔbische Zee > Mexico - Yucatan > Xcalak > TOP 20 bootduiklocaties

Klein hotel met zwembad, restaurant en enthousiast personeel direct aan het strand en naast het fantastisch professionele duikcentrum XTC.

Offerte aanvragen
     
per persoon
Logies
Boeken & meer info
3 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots