Reisadvies

Tulum

Duikvakantie Tulum

Het duiken rond Tulum richt zich op de verbazingwekkende zoetwater grotsystemen, de cenotes. Duiken in een cenote is een unieke ervaring - ons advies aan duikers in Mexico is dan ook om op zijn minst twee dagen te besteden aan het verkennen van deze wonderbaarlijke creaties van de natuur.

Nergens anders op de wereld vind je zulke mogelijkheden om te duiken in cenotes of grotten dan hier op de Riviera Maya. Het water is kristal helder en de grotten zijn bezaaid met stalactieten, stalagmieten en andere grote formaties.

3 gevonden.

La Zebra Tulum

Caraïbische Zee > Mexico - Yucatan > Tulum

Schitterend luxe en sfeervol boetiekhotel in Caraïbische stijl met een heerlijk zwembad, gezellige bar en restaurant én pal aan het zandstrand.

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies
Boeken & meer info

Los Lirios Hotel Cabañas

Caraïbische Zee > Mexico - Yucatan > Tulum

Leuk hotel middin een tropisch bos, op 1 kilometer afstand van het biosfeerreservaat Sian Ka'an én direct aan het strand van Tulum!

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies & ontbijt
Boeken & meer info

Playa Kin-Há Hotel

Caraïbische Zee > Mexico - Yucatan > Tulum

Kleinschalig en charmant budgethotel gelegen tussen de palmbomen en direct aan het witte zandstrand van Tulum. Perfecte accommodatie voor actieve duikers!

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies
Boeken & meer info
3 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots