Reisadvies

Kaaimaneilanden Duikresorts

Vakantie Kaaimaneilanden

Verblijf in een heerlijk duikresort gedurende je vakantie aan wal van de Kaaimaneilanden! Je vindt er tientallen kilometers aan betoverend koraalrif, tot aan de kust. Ontmoetingen met vele schildpadden, grote alen en misschien zelfs manta's liggen op je te wachten. De onderwatertaferelen rond de Kaaimaneilanden zijn één van 's werelds meest diverse. Je vindt er steile wanden, sponzen en nog veel meer! Op de resorts worden verschillende duiken aangeboden, zoals bootduiken, kantduiken en nachtduiken.

1 gevonden.

Sunset House

Caraïbische Zee > Kaaimaneilanden > Kaaimaneilanden Duikresorts

Vele duikers gingen u voor, richting het divers resort. 95% van de gasten van Sunset House zijn duikers of snorkelaars. De duiken die u maakt zijn onvergetelijk, u krijgt echt waar voor u geld!

Offerte aanvragen
   
Per persoon
9 dagen met Delta van Amsterdam naar Grand Cayman
logies & ontbijt
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots