Reisadvies

Ambergris Caye Duikresorts

La Isla Bonita! Grote attracties, weinig drukte.

Duikvakantie Ambergris Caye

Ambergris Caye is het grootste eiland van Belize en een topduikbestemming. Slechts een paar meter uit de kust ligt hier het grootste koraalrif van Noord- en Zuid-Amerika, een natuurlijk wereldwonder. Ambergris Caye is ook de thuisbasis van het Hol Chan Marine Reservaat, Shark Ray Alley en nog veel meer duikstekken met kloven, tunnels, grotten en koraaltuinen. De kust is aangenaam bezaaid met steigers, strandbars en duikcentra, die duiktochten naar de verschillende duikstekken bieden.

2 gevonden.

Sunbreeze Suites

Caraïbische Zee > Belize > Ambergris Caye Duikresorts

Het SunBreeze Suites appartementenhotel ligt direct aan het strand van San Pedro, op minder dan honderd meter van de Amigos del Mar duikschool.

Offerte aanvragen
   
Per persoon
Self catering
Boeken & meer info

Thomas Hotel

Caraïbische Zee > Belize > Ambergris Caye Duikresorts

Dit kleine en eenvoudige budgethotel met 7 kamers is direct toegankelijk vanaf het strand bij het Amigos del Mar duikcentrum en de hoofdingang bevindt zich in de winkelstraat van San Pedro.

Offerte aanvragen
   
Per persoon
9 dagen met Delta van Amsterdam naar Belize City
Logies
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots