Reisadvies

Zuidoost Sulawesi

Duikvakantie Zuidoost Sulawesi & algemene informatie

Ongerepte riffen met onvoorstelbare kleuren wachten om ontdekt te worden. In de wateren rond zuidoost Sulawesi leven veel soorten rifvissen, pygmeezeepaardjes, bladvissen, prachtig hard en zacht koraal, barracudaís, baarzen en hengelaarvissen. Ben je klaar voor een enorm aantal duikstekken? Ontdek steile wanden, spectaculaire muren, mysterieuze grotten en prachtige riffen.

Het eiland Sulawesi ligt in het hart van de koraaltriangel. Dit gebied is wereldwijd bekend om haar ongelofelijke biodiversiteit onder water, zowel op het gebied van koraal als vissoorten. Experts stellen dat 75% van ís werelds harde koraalsoorten in dit gebied te vinden zijn. Dit komt vooral doordat de Stille- en Indische Oceaan hier samenkomen. Er leven meer dan 3000 vissoorten en 6 schildpadsoorten hebben deze bijzondere plek uitgekozen om hun eieren te leggen. Je treft een prachtig, veelzijdig en uitgebreid kleurenpalet onder de golven.

4 gevonden.

Bira Dive Camp & Resort

Verre Oosten > IndonesiŽ > Zuidoost Sulawesi

Met sfeervolle accommodaties en verschillende leuke activiteiten, is het Bira Dive Camp & Resort een budgetvriendelijke optie voor een duikvakantie naar IndonesiŽ!

Offerte aanvragen

Selayar Dive Resort

Verre Oosten > IndonesiŽ > Zuidoost Sulawesi

Prachtig resort, met traditionele Indonesische bungalows, geperfectioneerd met westerse know-how, op een sprookjesachtige plek!

Offerte aanvragen
   
Per person
Volpension
Boeken & meer info

Tompotika Resort

Verre Oosten > IndonesiŽ > Zuidoost Sulawesi

Het kleinschalige resort biedt een magisch verblijf op de top van de Balantak Peninsula berg!

Offerte aanvragen
  
per persoon
Volpension
Boeken & meer info

Wakatobi

Verre Oosten > IndonesiŽ > Zuidoost Sulawesi > TOP 20 kantduiklocaties

Wakatobi, een resort waar je weg bent van de bewoonde wereld! Een resort op een prachtig eiland in het zuidoosten van Sulawesi. De uitgekomen droom voor macro en koraal liefhebbers!

Offerte aanvragen
   
Per person
Volpension
Boeken & meer info
4 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots