Reisadvies

El Hierro - La Restinga

Duikvakantie El Hierro

El Hierro biedt geweldige duikplekken met bijzonder onderwaterlandschap. Het kleinste en meest zuidwestelijke Canarische eiland heeft verschillende goede duikstekken met een fantastisch zicht!

De zeebodem is enorm divers, doordat het landschap gevormd is door vulkanische activiteit. Rotsformaties, pieken, drop-offs, grotten en tunnels zal je hier veelvoudig terugzien! Een diepte van meer dan 300meter vind je al op kleine afstand van de kustlijn. Tussen de rotsen zit dichte begroeiing wat zorgt voor vele schuilplaatsen en resulteert in de diversiteit van dieren en planten! De vele spleten en holen verbergen kreeften, garnalen, zeepaardjes, anemonen, sponzen en verschillende koralen!

Wanneer je in het kristalheldere water duikt, zal je vooral veel tonijnen, papegaaivissen, tandbaarzen, vijlvissen, trekkersvissen, octopussen, roggen, engelhaaien en verschillende murenes tegenkomen. In bepaalde seizoenen worden er ook tijgerhaaien, mantaís, walvishaaien, dolfijnen en schilpadden gespot rond El Hierro!

1 gevonden.

Restinga Appartementen

Europa > Spanje > El Hierro - La Restinga

Apartamentos Restinga zijn simpel ingerichte appartementen met een fantastische ligging nabij de duikschool van Extra Divers.

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots