Reisadvies

Costa Brava - Llafranc

Duikvakantie Llafranc

LlaFranc is een kleurrijk dorpje aan een kleine baai. De prachtige boulevard biedt uitzicht over de kleine, witgekalkte huisjes en luxe villaís op de heuveltoppen. Als je gaat duiken in de wateren recht voor de kust, dan ontdek je meteen drie waanzinnige bergen onderwater! De Els Ullastres, zoals de bergtoppen heten, liggen al op minder dan 3 kilometer van de kust. Met een hoogte van 48meter die loopt tot ongeveer 6meter diepte, is vooral de buitenste berg erg opvallend!

In het heldere water rond LaFranc zijn ook vele grotten en inhammen te vinden. Vooral zeebaarzen, gele koralen en grote palingen worden veel gespot tijdens het duiken. Waar en wanneer je ook duikt rond LlaFranc, muren bedekt met grote rode en gele koralen kom je haast overal wel tegen! Het onderwaterlandschap bestaat vooral uit bergen, inhammen en kloven waar je met koraal gevulde spleten, grote gorgonen en scholen vis tegenkomt! Juist hierom is LlaFranc een van de meest karakteristieke duikbestemmingen van de Costa Brava.

3 gevonden.

Hotel LlaFranch

Europa > Spanje > Costa Brava - Llafranc

Het populaire hotel Llafranch ligt in een unieke omgeving met een geweldige sfeer en eigentijds karakter!

Offerte aanvragen

Sant Roc

Europa > Spanje > Costa Brava - Llafranc

Heerlijk kleinschalig hotel voor jong en oud ťn maar op 100meter van het strand!

Offerte aanvragen
   
Logies & ontbijt of halfpension
Boeken & meer info

Terralet

Europa > Spanje > Costa Brava - Llafranc

Heerlijk kleinschalig hotel voor jong en oud ťn maar op 100meter van het strand!

Offerte aanvragen
   
logies
Boeken & meer info
3 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots