Reisadvies

Lesbos

Duikvakantie Lesbos

Lesbos is een zeer geliefd vakantie eiland. Naast de rijke geschiedenis en interessante cultuur, heeft het eiland ook veel natuur en vooral een rijke onderwaterwereld. Duiken op Lesbos is een adembenemend avontuur

Het duiken op Lesbos is niet alleen heel erg mooi, maar brengt ook een hele geschiedenis met zich mee. Zo zie je onderwater een prachtig lava rif die al meer 20miljoen jaar oud is! De onderwaterwereld is ook heel divers. Aan de zuidkant van het eiland vind je vele grotten en een minder diep gelegen wrak. Terwijl je aan de andere kant juist diepe wrakken vindt, sommige zelfs al zo vergaan dat het schip zelf niet meer te zien is. Op verschillende duikstekken zijn ook oude serviesstukken te vinden, variŽrend van scherven tot aan hele potten.

Het onderwaterleven is al net zo variŽrend als de omgeving. Rond de noordkant van het eiland ligt een rotsige bodem, waar pinakels uitsteken. Hier worden vaak verschillende grote vissen en grotere vissoorten gespot, maar ook rode sponzen en verschillende soort nudibranches. Aan de zuidelijke kant van het eiland duik je vaker naar zachte, felgekleurde koralen en gele sponzen.

2 gevonden.

Olive Press Hotel

Europa > Griekenland > Lesbos

Deze oude olijf perserij biedt tegenwoordig ruime en verkoelde kamers met authentieke sfeer en fantastische uitzichten!

Offerte aanvragen
  
Logies & ontbijt
Boeken & meer info

Sunset Hotel

Europa > Griekenland > Lesbos

Vlakbij het strand met prachtig uitzicht over de zee en het dorp, is het een oase van rust en dat draagt bij aan de fantastische duiken die je vanuit daar kunt maken!

Offerte aanvragen
   
Logies & ontbijt
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots