Reisadvies

Griekenland

Griekenland staat veelal bekent om zijn afwisselende natuur, warme mensen, een rijke cultuur, heerlijk eten, zonnig klimaat en natuurlijk de kristalheldere zee met vele eilandjes. Juist deze wateren rond de eilandenwereld heeft veel te bieden: spectaculaire steile muren, kleurrijke grotten, adembenemende kloven en talloze duikwrakken. De azuurblauwe wateren van de EgeÔsche en Ionische zee herbergen echt een schat aan mysterieuze duikstekken, wachtend om ontdekt te worden!

Het water in Griekenland kenmerkt zich door een buitengewone helderheid en het onderwaterleven in is meer dan de moeite waard voor diegenen die er oog voor hebben. Er zijn verschillende soorten duiken die je kunt maken: oppervlakkig of juist diep, stroomduiken of ontspannen duiken. Met een uitstekend zicht tot zoín 40meter en veel rust op de duikstekken, ben je verzekerd van fantastische duiken!

Er bestaat een grote variŽteit: je vindt er zowel grotten, muren en riffen als mooie rotsformaties. Er zijn ontelbare wrakken, archeologische parken en een rijke vegetatie met o.a. zeebloemen en anemonen. Ook de fauna kent een grote variŽteit: van sponzen en reuze schelpen, zeesterren en octopus tot grote scholen vis en muren vol met kreeft en garnaaltjes. ís Nachts kun je kleine scholen inktvis en reuze Morenen aantreffen.

De veelzijdigheid van zowel het leven boven water als de prachtige onderwaterwereld maakt Griekenland de perfecte bestemming! Of je op je vakantie alleen maar wilt duiken of ook wil genieten van al het andere dat het land te bieden heeft, bij Griekenland vind je de combinatie voor de perfecte vakantie!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots