Reisadvies

Turks & Caicoseilanden

Luieren, relaxen en ontspannen wissel je af met enkele duiken in het kristalheldere water

Duikvakantie Turks- en Caicoseilanden

Klik hier voor het Turks & Caicos liveaboard vertrekschema

Voor duikers zijn de Turks- en Caicoseilanden paradijselijke bestemmingen. Het warme water, de betrouwbare stromingen en het gevarieerde zeeleven zorgen voor perfecte omstandigheden. Naast het twee na grootste barrièrerif ter wereld en de geweldige muurduiken, is het duiken rond de eilanden bijzonder mooi door het fantastische zicht onder water.

Qua zeeleven vind je vooral rond de riffen veel Caribische rifvissen en klein leven, koraal en sponzen. De haaien die worden gespot zijn vooral Caribische rifhaaien en citroenhaaien. Hamerhaaien, verpleegsterhaaien en stierhaaien worden soms gezien, maar in veel mindere mate. Ook in grote getalen vind je Amerikaanse pijlstaartroggen en gevlekte adelaarsroggen.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots