Reisadvies

Martinique

Duiken op Martinique is echt spectaculair!

Martinique is een prachtige bestemming voor een duikreis met een enorm gevarieerde onderwaterwereld. Van sponzen en gorgonen tot koraalriffen en de wrakken van St. Pierre, elke duik is uniek.

Voor zowel ervaren als beginnende duikers is Martinique echt de ideale bestemming! Het water is warm en het zicht onderwater is vaak uitstekend. Tijdens het open water duiken kun je meteen genieten van de prachtige kleuren en het koraalleven bewonderen. Elke duik zal een gelegenheid zijn om de verrassende fauna van Martinique te ontdekken.

Martinique kent 4 belangrijke duikgebieden: St. Pierre en zijn wrakken, Anse d'Arlet, Sainte Luce en Sainte Anne; en Le Rocher du Diamant. Vooral die laatste is een echte must see door de bijzondere rotsformaties, spannende grotten en indrukwekkende bogen. Ook de wrakken van St. Pierre zijn erg indrukwekkend en duikers die van wrakduiken houden ontdekken dit vol verwondering.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots