Reisadvies

Liveaboard Routes Kaaimaneilanden

Klik hier voor het Kaaimaneilanden liveaboard vertrekschema

Liveaboard routes rond de Kaaimaneilanden

Het hoofdeiland van de drie Kaaiman Eilanden is Gran Cayman. Dit eiland heeft dan ook absoluut het meest te bieden onderwater. Er is weinig tot geen stroming, fantastische wanden, ondiep gelegen koraaltuinen, adembenemende grotten en indrukwekkende wrakken.

Little Cayman wordt onder de duikers gezien als favoriet. Rondom dit eiland mag je meer actie verwachten. Fascinerende rotsen, kleurrijke koralen en prachtige drop offs met wanden die tot honderden meters diep reiken tekenen de onderwaterwereld van Little Cayman. De ondiepere wateren zijn thuis voor schildpadden en papegaaivissen, waar je in de diepere wateren baarzen, jackfish en barracudaís zult vinden. Ook octopussen passeren de duikers met regelmaat.

Fans van wrakduiken zullen rondom het derde eiland dat het meest oostelijk gelegen is, Cayman Brac, hun plezier op kunnen. De tientallen divesites kennen naast enkele fascinerende wrakken ook geweldig mooie muren en levendige riffen.

1 gevonden.

Cayman Cruising

CaraÔbische Zee > Kaaimaneilanden > Liveaboard Routes Kaaimaneilanden

Rond de drie Kaaimaneilanden maak je schitterende duiken naar begroeide wrakken en kleurrijke riffen, van kloven tot steile wanden.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots