Reisadvies

Bahamas

Duiken met haaien? Op de Bahama’s is dit de normaalste zaak van de wereld!

Duikvakantie Bahama’s

Klik hier voor het Bahama's liveaboard vertrekschema

Onder water is het, mede door het heldere water, een groot kleurenpalet. Door de spreiding van de eilanden is het leven onder water zeer gevarieerd en je vindt er meer dan 5% van ’s werelds koraal! Daar tussen zwemmen adelaarsroggen, dolfijnen en met veel geluk een bultrugwalvis. Om over de kleine rifvissen nog maar te zwijgen.

Maar, dé reden om een duik te maken rond de Bahama’s zijn natuurlijk de vele haaien. Sommige duikcentra bieden duiken aan waarbij de haaien worden gevoerd door instructeurs, maar onze voorkeur gaat uit naar spontane ontmoetingen. Spot verschillende Caribische haaien, zoals tijgerhaaien, stierkophaaien, hamerhaaien en walvishaaien.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots