Reisadvies

Pulau Weh

Duikvakantie Pulau Weh & algemene informatie

Op ťťn enkele duik kun je rond Pulau Weh met gemak meer dan tien murenes, vele koraalduivels, prachtig waaierkoraal, jagende trevallies, fuseliers, een aantal pijlstaartroggen en twee octopussen spotten. En afhankelijk van de locatie, tijd en stroming heb je ook nog grote kans om daar tonijn, barracuda, haaien (witpunt, zwartpunt en soms een grijze rifhaai of tresher shark), Napoleonvis, bultkoppapegaaivis, grote baarzen, mantaís en adelaarsroggen aan toe te voegen! Lang niet gek, toch? Rond het eiland Pulau Weh vind je in totaal zoín 20 duikstekken.

1 gevonden.

Lumba Lumba Pulau Weh

Verre Oosten > IndonesiŽ > Pulau Weh

Lumba Lumba is schitterend gelegen op het ongerepte strand van Gapang Beach op het eilandje Pulau Weh. Het witte strand met groene overhangende bomen doet denken aan een onbewoond eiland!

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots