Reisadvies

Zanzibar (Tanzania)

Combineer een dag in sfeervol Stone Town met kleurrijke duiken onder water!

Duikvakantie Zanzibar

Zanzibar is een heerlijke vakantiebestemming en leuk voor zowel duikers als snorkelaars. Met koraal begroeide rifwanden, kleurrijke vissen, grote koraalpilaren, groene-, hawkbill en diverse andere schildpadsoorten, tuimelaars, enorme gorgoniaís en grote hoeveelheden rifvissen, je vindt het hier allemaal!

Ook is het azuurblauwe water rond Zanzibar het leefgebied van meerdere haaisoorten. Zo kun je onder andere een glimp opvangen van witpunt-, grijspunt- en zilverpunt rifhaaiendie liggen te rusten op de zanderige zeebodem. Zo nu en dan laten ook hamerhaaien hun gezicht even zien. Daarnaast kun je tijdens een verkenningstocht onder meer de welbekende vleermuisvissen en trekkervissen Ďtegen het lijf zwemmení, evenals reuzentandbaarzen, grootoog-horsmakrelen en bultkoppapegaaivissen. Ook leven er grote scholen snappers, tonijn, barracudaís, makrelen, trevally vissen en enorm grote murenen, in dit deel van de Indische Oceaan.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots